Renee Lamboo

Rabobank en PorteRenee

Je financiën regelen vindt niet iedereen leuk. Maar het moet wel gebeuren. Waarom er dan niet iets leuks van maken? Dat vindt Renée Lamboo van blog PorteRenee.nl ook. Ze schrijft over haar eigen geldkeuzes, over die van anderen en geeft volop tips en trucs. Daar kun je zeker wat aan hebben.

Sparen in verschillende levensfases

Porterenee-Podcasts

Renée Lamboo vraagt iedereen het hemd van het lijf en vertelt schaamteloos over haar eigen geldkeuzes. Renée gelooft: als we meer over geld zouden praten, zouden we er vanzelf handiger in worden. En dat maakt je leven weer zorgelozer en leuker! Luister mee en kies voor een rijker leven.

En nu jij

Zin om ook aan de slag te gaan? Renée schreef 6 blogs die je hierbij helpen. Zoals deze over passief inkomen. Dat is inkomen waar je niet perse voor aan het werk hoeft. Denk aan rente op je spaarrekening, het rendement op je beleggingen, maar ook bijvoorbeeld het starten van een blog.

Passief inkomen. Zo begin je er vandaag nog mee

Renee Lamboo

Renee Lamboo

“Een blog beginnen met advertenties erop. Daar kun je vandaag nog mee starten. Op PorteRenee.nl staan ook advertenties. Daar vang ik iedere maand wat voor. Weet wel: je wordt er niet perse rijk van en helemaal passief is het ook niet. Ik tik me een ongeluk. Toch is het best tof dat ik aan het einde van de dag zie dat ik bijvoorbeeld 20 euro heb verdiend zonder daar op dat moment iets voor te hebben gedaan.” 

Hoe overleef ik Black Friday