Het is verstandig om geld opzij te zetten voor later, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan. Bijvoorbeeld voor een koophuis of voor je pensioen. We begrijpen dat het lastig is om hiermee te starten. Met de stappen hieronder helpen we je op weg.

Start met inzicht in je financiën

Het is slim om eerst inzicht te krijgen in je in- en uitgaven. Je kunt je financiën in kaart brengen met een huishoudboekje. Zo zie je direct hoeveel geld je maandelijks overhoudt om bijvoorbeeld een buffer op te bouwen. Wij hebben in 6 stappen op een rij gezet hoe je financiën kunt bijhouden.

Aan de slag in 6 stappen

Je financiën op orde?

Als je inzicht hebt in je financiën kun je de volgende stap zetten. Bekijk hoe je meer rendement kunt halen uit je geld. Sparen levert op dit moment weinig op. Gelukkig zijn er andere manieren waarop je meer kunt halen uit je spaargeld, zoals beleggen. Bekijk welke mogelijkheid het beste bij je past.

Wij helpen je graag

Vind je het toch lastig om te starten en heb je onze hulp nodig? Maak dan een afspraak met ons. Dan bekijken we samen wat voor je kunnen betekenen. We helpen je graag.

Maak een afspraak

werkboek

Gratis werkboek

Met ons gratis werkboek ‘Straks heb je het nodig’ kun je zelf aan de slag om grip te krijgen op je financiën. Al meer dan 200.000 klanten gingen je voor.

tips over wonenklantverhalenhandig uitklapbaar jaaroverzicht

Bestel het gratis werkboek