Pechhulp in het buitenland

24/7 hulp bij pech of een ongeval in het buitenland reparatie ter plekke door lokale specialisten vanaf een paar euro per maand
Ga naar de autoverzekering en bereken je premie

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Pechhulp als aanvulling op de autoverzekering

Woon je in Nederland, maar werk je in het buitenland? Dan kun je over de grens te maken krijgen met autopech. Daarvoor is Voertuighulp in het buitenland, een aanvulling op de Interpolis Autoverzekering. Daarmee krijg je 24 uur per dag pechhulp en reparatie in heel veel Europese landen buiten Nederland. Op je groene kaart zie je precies in welke landen je verzekerd bent.

Tip: wil je alleen pechhulp op vakantie? Kies dan voor Voertuighulp op reis als aanvulling op je reisverzekering. Dan betaal je alleen voor de dagen dat je op vakantie bent.

Pechhulp: de mogelijkheden naast elkaar

Voordelen aanvullende dekking ‘Voertuighulp Buitenland’

hulp bij pech in het buitenland ook iemand anders in je auto rijdt onbeperkt aantal keer hulp per jaar één premie voor autoverzekering en pechhulp elke dag opzegbaar 

Daarnaast krijg je hulp: 

bij taalproblemen als je de verkeerde brandstof hebt getankt als je jouw sleutels kwijt bent geraakt als er alleen iets is met je caravan of aanhangwagen

Wat is wel en niet verzekerd

Bekijk wat verzekerd is met Voertuighulp buitenland

Je krijgt hulp als jouw auto niet meer kan rijden door een ongeval, een technisch of mechanisch probleem. Je krijgt vergoed:

de kosten van reparatie die ter plekke door de hulpverlener worden uitgevoerd (bijvoorbeeld een lekke band)

Als reparatie ter plekke niet mogelijk is, krijgt je vergoed:

de kosten van noodzakelijk transport van de auto naar de dichtstbijzijnde garage één of twee extra overnachtingen die noodzakelijk zijn omdat je auto wordt gerepareerd (maximaal € 75 per persoon per nacht) de kosten van vervoer van jouw auto naar een adres in Nederland als de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden vervangend vervoer als de schade is veroorzaakt door een ongeval, diefstal, pech of een andere onverwachte gebeurtenis en reparatie binnen 48 uur niet mogelijk is. In overleg met de Interpolis Alarmcentrale krijg je mogelijk maximaal 30 dagen vervangend vervoer. In andere gevallen is dit maximaal 5 dagen (max. € 150 per dag). Ook binnen 48 uur vóórdat je zou vertrekken.
Bekijk wat niet verzekerd is met Voertuighulp buitenland
vervangende onderdelen, brandstof en olie pech tijdens snelheidsritten (tenzij het gaat om een behendigheidsrit of -training met een WRM-gecertificeerde instructeur) verhuur, vervoer tegen betaling en ander gebruik van de auto onbevoegd besturen van de auto beslag of overheidsbesluit besturen van de auto onder invloed van alcohol, geneesmiddelen of drugs de auto is niet (meer) APK-goedgekeurd
Voorwaarden

Wil je Voertuighulp in het buitenland als aanvullende dekking bij je Interpolis Autoverzekering? Dan raden we je aan om de voorwaarden te lezen.

Voorwaarden Voertuighulp buitenland (PDF)

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank en wil je overstappen naar de Interpolis Autoverzekering? Lees hier hoe je klant wordt.

Klaar voor je volgende autorit?

Voertuighulp in het buitenland is een aanvulling op je Interpolis Autoverzekering.

Bereken je premie