Scooterverzekering (bromfietsverzekering)

Verzeker je scooter, bromfiets, snorfiets, brommobiel of speed pedelec (e-bike die 45 km/u kan halen) met de Interpolis Scooterverzekering.

    Dag en nacht hulp van de Interpolis alarmcentraleHelm en accessoires standaard meeverzekerd (bij Beperkt en Volledig Casco)Aankoopbedrag terug bij diefstal of total loss in het 1e jaar (bij Beperkt en Volledig Casco)

Ook in de Rabo App

Logo van Interpolis
Illustratie smartphone

Scooter verzekeren? Zo geregeld.

Zorgeloos met je scooter op pad? Kies voor de Interpolis Scooterverzekering. Je bent minimaal verplicht om de WA-verzekering af te sluiten. Daarmee ben je verzekerd voor schade aan anderen. Wil je ook schade aan je eigen scooter verzekeren? Kies dan voor een uitgebreidere dekking: Berekenen en afsluiten is zo geregeld, online of via de Rabo App.

Keuze uit 3 dekkingen voor je scooter of bromfiets

* Om verzekerd te zijn tegen diefstal, is een ART-3 slot verplicht. Verzeker je een Vespa of Piaggio jonger dan 5 jaar? Dan is daarnaast ook een voertuigvolgsysteem van ScootSecure of ScootTrace verplicht.

Wat is het verschil tussen een aansprakelijkheidsverzekering en een WA-verzekering?

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) ben je verzekerd voor de kosten van schade die je per ongeluk veroorzaakt aan (de spullen van) anderen. Bijvoorbeeld aan een laptop, iPad of als je letsel aan iemand anders toebrengt. Een WA-verzekering is verplicht voor de eigenaar van een motorvoertuig, zoals een auto of motor, waarbij je verzekerd bent tegen bijvoorbeeld schade die je met jouw motorvoertuig aanricht bij een ander.

Studeer je nog? Met de aansprakelijkheidsverzekering voor studenten ben je voor een paar euro per maand goed verzekerd.

Veelgestelde vragen over de scooterverzekering

Voorwaarden scooterverzekering

Zo sluit je de Scooterverzekering af

Log in en bereken je premie. Daarna kun je gelijk je scooter verzekeren. Gewoon online of in de Rabo App.