Kies voor de Interpolis Rechtsbijstandverzekering met de module Consument & Wonen vóór je een grote aankoop doet of een contract afsluit. Dan ben je verzekerd voor eventuele conflicten achteraf.

Wat als je geen waar voor je geld krijgt?

Als je een aankoop doet of overeenkomst aangaat, ga je ervan uit dat de afspraken worden nagekomen. Helaas is dat niet altijd zo. Je probeert er dan eerst met de verkoper uit te komen, maar soms gaat dat niet vanzelf. Zomaar wat voorbeelden:

Je koopt een nieuwe keuken, maar die blijkt beschadigd bij de levering. De leverancier geeft je de schuld.Je koopt een nieuwe stofzuiger op internet, maar die wordt nooit geleverd en je kunt de leverancier niet meer bereiken.Je hebt een conflict over jouw contract of abonnement, bijvoorbeeld met jouw energiemaatschappij of sportschool.Je koopt nieuwe gordijnen, maar de afwerking is allesbehalve perfect en je krijgt jouw geld niet terug.Je laat een dakkapel plaatsen. Na de verbouwing blijkt dat de aannemer een fout heeft gemaakt. De aannemer ontkent.

Rechtsbijstandverzekering: module Consument & Wonen

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering kies je zelf voor welke rechtshulp jij je wilt verzekeren. Je hebt keuze uit vier modules. Een van deze modules is Consument & Wonen. Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp en advies als je geen waar voor je geld krijgt. Je krijgt ook hulp bij problemen met je woning of met de buren. Denk bijvoorbeeld aan conflicten met en over:

gekochte spullen, ook via internetde aan- en verkoop van jouw woningverbouwingenaannemersjouw huurwoningde overheidjouw buren

Je kunt met deze dekking ook rekenen op juridische hulp wanneer er sprake is van cybercrime, zoals:

oplichting door iemand die zich voordoet als een medewerker van Microsoftoplichting door een verkoper op Marktplaatsongewenst gebruik van je foto op social mediaidentiteitsfraude bij een webwinkelongewenst gefilmd worden, waarna het filmpje online verschijnteen wachtwoord dat op straat ligt

Meer over de rechtsbijstandverzekering

Al een Interpolis Rechtsbijstandverzekering zonder de dekking Consument & Wonen?

Log in om jouw rechtsbijstandverzekering te wijzigen

In deze gevallen ben je direct verzekerd
Je bent verzekerd voor problemen vanaf drie maanden na het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering. In de volgende gevallen ben je direct verzekerd:

Als je een conflict hebt over iets dat je koopt na het afsluiten van de verzekering.Als je bent overgestapt van een andere rechtsbijstandverzekering die het conflict ook dekte.Als je een conflict hebt over het koopcontract van jouw huis (en het contract is dus pas getekend ná het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering).

De overige 3 modules

Verkeer

Voor conflicten in het verkeer

Werk & Inkomen

Voor conflicten met jouw werkgever

Fiscaal en vermogen

Voor conflicten over het inkomen

Meer over de Interpolis Rechtsbijstandverzekering

De kracht van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering

Interpolis laat jouw conflict behandelen door de onafhankelijke Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). SAR heeft ruim 500 juristen in dienst die allemaal hun eigen vakgebied hebben. Samen met jouw persoonlijke adviseur ga je op zoek naar de beste oplossing. 77% van de klanten geeft deze juridische hulp een 8 of hoger.

Bereken je premie

Meer over de woonverzekeringen van Interpolis

Meer woonverzekeringen

Woonhuisverzekering

Verzeker jouw koophuis tegen schade door brand, storm, water en inbraak. €0 eigen risico (alleen bij stormschade €200) Ook jouw tuin, glas, fundering en garages zijn verzekerd.
Lees meer

Inboedelverzekering

Jouw spullen in huis verzekerd in geval van diefstal of schade. Bij schade is één telefoontje meestal genoeg. Ook als je per ongeluk zelf iets stukmaakt.
Lees meer

BuitenDeDeur® verzekering

Dé verzekering voor alle waardevolle spullen die je meeneemt. Geen aparte telefoonverzekering meer nodig. Voor jezelf of jouw hele gezin.
Lees meer