Rechtsbijstand Fiscaal & Vermogen

Met de module ‘Fiscaal & Vermogen’ op je Interpolis Rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp bij bijvoorbeeld conflicten over je belastingen, toeslagen of over je aandelen.

Juridische hulp bij conflicten over o.a. aandelen en vermogensbeheer

De module ‘Fiscaal en Vermogen’ sluit je af voor juridische hulp bij conflicten:

Als je in beroep wilt gaan bij de rechter nadat uw bezwaarschrift over belastingen of toeslagen is afgewezen door de overheid. Over aandelen, obligaties, opties of andere waardepapieren. Over beleggingsadvies en vermogensbeheer. Over huur, verhuur, koop, verkoop, nieuwbouw, aanbouw of verbouw van je tweede woning.

Niet verzekerd zijn conflicten:

Over de WOZ-waarde. Over het indienen van een bezwaarschrift bij de Belastingdienst. Over zakelijke verhuur.

Kan ik de rechtsbijstandverzekering direct gebruiken?

Soms geldt er een wachttijd van drie maanden na het afsluiten van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering. Je kunt tijdens deze wachttijd geen gebruik maken van de verzekering. Ook geschillen die al bestonden of die je al verwachtte zijn niet verzekerd. Met de module "Fiscaal & Vermogen" ben je in onderstaande situaties wel direct verzekerd:

bij geschillen over een overeenkomst die tijdens de looptijd van de verzekering is gesloten. als je bent overgestapt van een andere rechtsbijstandverzekering die het conflict ook dekte.

De voordelen van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering

Bij Interpolis ben je direct verzekerd Het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering is heel eenvoudig te regelen via de Rabo App of online.

Premie berekenen

Bereken eenvoudig je premie voor een Rechtsbijstandverzekering.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer