Juridische hulp bij een aankoop

Kies voor de Interpolis Rechtsbijstandverzekering met de module Consument & Wonen vóór je een grote aankoop doet of een contract afsluit. Dan ben je verzekerd voor eventuele conflicten achteraf.

Wat als je geen waar voor je geld krijgt?

Als je een aankoop doet of overeenkomst aangaat, ga je ervan uit dat de afspraken worden nagekomen. Helaas is dat niet altijd zo. Je probeert er dan eerst met de verkoper uit te komen, maar soms gaat dat niet vanzelf. Zomaar wat voorbeelden:

    Je koopt een nieuwe keuken, maar die blijkt beschadigd bij de levering. De leverancier geeft je de schuld. Je koopt een nieuwe stofzuiger op internet, maar die wordt nooit geleverd en je kunt de leverancier niet meer bereiken. Je hebt een conflict over jouw contract of abonnement, bijvoorbeeld met jouw energiemaatschappij of sportschool. Je koopt nieuwe gordijnen, maar de afwerking is allesbehalve perfect en je krijgt jouw geld niet terug. Je laat een dakkapel plaatsen. Na de verbouwing blijkt dat de aannemer een fout heeft gemaakt. De aannemer ontkent.

Rechtsbijstandverzekering: module Consument & Wonen

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering kies je zelf voor welke rechtshulp jij je wilt verzekeren. Je hebt keuze uit vier modules. Een van deze modules is Consument & Wonen. Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp en advies als je geen waar voor je geld krijgt. Je krijgt ook hulp bij problemen met je woning of met de buren. Denk bijvoorbeeld aan conflicten met en over:

    gekochte spullen, ook via internet de aan- en verkoop van jouw woning verbouwingen aannemers jouw huurwoning de overheid jouw buren

Je kunt met deze dekking ook rekenen op juridische hulp wanneer er sprake is van cybercrime, zoals:

    oplichting door iemand die zich voordoet als een medewerker van Microsoft oplichting door een verkoper op Marktplaats ongewenst gebruik van je foto op social media identiteitsfraude bij een webwinkel ongewenst gefilmd worden, waarna het filmpje online verschijnt een wachtwoord dat op straat ligt

Al een Interpolis Rechtsbijstandverzekering zonder de dekking Consument & Wonen?

De overige 3 modules

Illustratie van een auto

Verkeer

Voor conflicten in het verkeer

Illustratie stapeltje Euromunten

Werk, Inkomen & Pensioen

Voor conflicten met jouw werkgever of pensioenuitvoerder

Illustratie Clipboard munt potlood

Familie, Belasting & Vermogen

Voor conflicten over o.a. aandelen, vermogensbeheer, familierecht en erfrecht

De kracht van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering

Interpolis laat jouw conflict behandelen door de onafhankelijke Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). SAR heeft ruim 700 juristen in dienst die allemaal hun eigen vakgebied hebben. Samen met jouw persoonlijke adviseur ga je op zoek naar de beste oplossing. 77% van de klanten geeft deze juridische hulp een 8 of hoger.