Rechtsbijstand Verkeer

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering Verkeer ben je verzekerd van juridische hulp in het verkeer.

Bijvoorbeeld

    Als er na een auto-ongeluk sprake is van letsel, en je wilt dat de tegenpartij de schade betaalt. Na een aanrijding met een auto met buitenlands kenteken, bijvoorbeeld op vakantie. Bij een conflict over onderhoud of reparatie met een garagebedrijf. Ook op bijvoorbeeld de fiets, scooter, motor en als voetganger ben je verzekerd.

Goede aanvulling op je autoverzekering

Rechtsbijstand Verkeer is een module van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering. Het is dus geen onderdeel van de Interpolis Autoverzekering. Dit heeft de volgende voordelen:

    Je krijgt 3% extra pakketkorting als je al een verzekering op de Interpolis Alles in één Polis hebt en de rechtsbijstandverzekering toevoegt. Als je gebruik maakt van Rechtsbijstand Verkeer heeft dat geen gevolgen voor de no-claimkorting of schadevrije jaren van je autoverzekering.

De voordelen van de Interpolis Rechtsbijstandsverzekering

Gespecialiseerde jurist

De Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) is de grootste rechtshulpverlener van Nederland. Bij elke situatie staat er dan ook een gespecialiseerd jurist van de SAR voor je klaar.

Persoonlijk adviseur

Jouw jurist is jouw persoonlijk adviseur. Samen kies je de oplossing die het beste past bij jouw specifieke situatie. Soms is dat een procedure, soms is bijvoorbeeld bemiddeling beter.

Juridische kosten onbeperkt verzekerd

Juridische hulp van SAR is onbeperkt verzekerd. Extra kosten, zoals proceskosten, worden vergoed tot € 50.000 per gebeurtenis.

Goed om te weten: je bent niet verzekerd wanneer je verdacht wordt van een strafbaar feit.

Bereken eenvoudig je premie voor een Rechtsbijstandverzekering Verkeer.