Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering sta je er niet alleen voor bij juridische conflicten. Bijvoorbeeld bij een conflict op je werk of problemen met een aannemer. Je kunt rekenen op hulp van gespecialiseerde juristen en de expertise van Interpolis.

Al 590.000 klanten gingen je voor
    Zelf samenstellen: keuze uit vier verschillende dekkingenAltijd een gespecialiseerde en onafhankelijke juristJe bent direct verzekerd
Een product van
Rabobank

Je Rechtsbijstandverzekering regel je in een paar klikken, gewoon in de Rabo App

De Interpolis Rechtsbijstandverzekering sluit je gemakkelijk af. Je stelt de verzekering zelf samen door je gezinssituatie op te geven en te kiezen voor minimaal één van de vier dekkingen. Vervolgens zie je de premie en sluit je de verzekering gemakkelijk af. De rechtsbijstandverzekering regel je gewoon in de Rabo App, net als je bankzaken.

Rechtsbijstandverzekeringen samenstellen

De Interpolis Rechtsbijstandverzekering heeft altijd een basisdekking, waarmee je onder andere verzekerd bent van hulp als je getuige bent in een strafzaak of een borgsom moet betalen in het buitenland. Naast de basisdekking kies je minimaal één van de onderstaande aanvullende dekkingen:

5 sterren waardering door MoneyView

De prijs van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering is door Moneyview beoordeeld met 5 sterren. Moneyview vergelijkt de voorwaarden en tarieven van financiële producten. Dat doen ze onafhankelijk en objectief.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten? Dit doe je zo

Rabobank

1. Open de Rabo App of Rabo Online Bankieren

Je rechtsbijstandverzekering regel je gewoon in de Rabo App. Liever afsluiten zonder app? Log dan in op Rabo Online Bankieren.

Illustratie van draaiende tandwielen en muntjes

2. Stel je Rechtsbijstandverzekering samen

Vul je gezinssamenstelling in en kies vervolgens voor minimaal één van de vier dekkingen. Je ziet daarna meteen de premie.

Illustratie checklist afvinken

3. Controleer je gegevens en sluit je rechtsbijstandverzekering af

Je ontvangt je polisblad in je Berichten.

Illustratie van een bewoner die zijn paraplu uit het raam steekt

4. Je bent verzekerd. Maar let op! Soms geldt er een wachttijd.

Kies je voor de dekking Familie, Belasting & Vermogen? Dan geldt er een wachttijd van 1 jaar na het afsluiten voor mediation bij een scheiding. Ook moet je minimaal 1 jaar getrouwd zijn of geregistreerd partner van elkaar zijn.

Wist je dat...

Je meldt je schade 24/7 eenvoudig online bij Interpolis.

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Voorwaarden

Dit zijn de meest recente voorwaarden van 1 december 2023. Op het polisblad van je verzekering staat welke voorwaarden voor jou gelden. Het polisblad vind je digitaal in je Berichten. Of je hebt je polisblad per post ontvangen. Bekijk het Informatiedocument op verzekeringskaarten.nl voor een kort overzicht van de verzekering.

Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering (Basis)Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering (Verkeer)Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering (Consument & Wonen)Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering (Werk & Inkomen)Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering (Fiscaal & Vermogen)Algemene voorwaarden Interpolis Alles in één Polis®

Jezelf verzekeren voor juridische hulp bij conflicten?

Bereken je premie. Daarna kun je direct online je rechtsbijstandverzekering afsluiten

phone

Hulp nodig?