Kortlopende reisverzekering opzeggen

Ga je onverwachts op vakantie in eigen tuin in plaats van naar Zuid-Frankrijk? Dan wil je waarschijnlijk je Interpolis reisverzekering of annuleringsverzekering opzeggen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op of ga langs bij je Rabobank.

Kortlopende reisverzekering opzeggen

Als je vakantie onverwachts niet doorgaat, heb je ook geen reisverzekering nodig. Je kunt de Interpolis Kortlopende Reisverzekering zonder extra kosten opzeggen tot het moment dat de reisverzekering ingaat. Neem telefonisch contact op met de Rabobank of ga langs bij een Rabobank bij jou in de buurt.

Neem contact met ons op

Vind een Rabobank bij jou in de buurt

Kortlopende annuleringsverzekering opzeggen

Een Interpolis Kortlopende Annuleringsverzekering kun je in de meeste gevallen niet opzeggen. Dit kan alleen als je bent ingeschreven voor een groepsreis en deze niet doorgaat vanwege het aantal deelnemers. Als je zelf besluit om thuis te blijven, is de kortlopende annuleringsverzekering niet opzegbaar.

Heb je vragen of wil je de kortlopende annuleringsverzekering opzeggen? Neem telefonisch contact op met de Rabobank of ga langs bij een Rabobank bij jou in de buurt.

Neem contact met ons op

Vind een Rabobank bij jou in de buurt

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik de kortlopende annuleringsverzekering niet zomaar opzeggen?

Als je een annuleringsverzekering afsluit, doe je dat eigenlijk voor de periode vóór je op vakantie gaat. De annuleringsverzekering gaat dus direct in op het moment dat je hem afsluit.

Zo ben je verzekerd van een (gedeeltelijke) terugbetaling van het geld dat je betaald hebt als je onverwachts niet op vakantie kunt. Dus als je bijvoorbeeld ziek bent en niet weg kunt, hoef je niet je hele vakantie te betalen.

Omdat je de verzekering dus al gebruikt hebt, kun je deze niet zomaar opzeggen.

Service en Contact