Doorlopende Reisverzekering voor studenten

Met de doorlopende reisverzekering ga je het hele jaar verzekerd op pad. Ook tijdens een weekendje weg, vakantie in eigen land of stage in het buitenland. Ben je student? Dan krijg je 25% korting op je premie.

25% studentenkorting op je premieSpeciaal voor studenten tot 25 jaarZet je dekkingen eenvoudig aan of uit in de Rabo AppNu een jaar lang 15% extra korting op je premie
Bereken je premie Bekijk wat je verzekert

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Studenten gaan op vakantie met reisverzekering

Een jaar lang 15% korting op je premie

Sluit je nu een doorlopende reisverzekering af, dan ontvang je een jaar lang 15% korting op je premie. Deze korting wordt toegepast op je premie nádat je studentenkorting in mindering is gebracht. Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2022. Meer weten? Bekijk dan de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden (PDF)

Waarom een reisverzekering belangrijk is

Op vakantie kunnen zich altijd situaties of problemen voordoen waar je je niet op hebt voorbereid. Vooral bij (ernstige) ziekte of een ongeval is goede hulp belangrijk. En de kosten van medische hulp kunnen in het buitenland erg hoog zijn. Met een doorlopende reisverzekering kun je de volgende zaken goed regelen:

 • Je kunt de Interpolis Alarmcentrale 24/7 bereiken voor noodhulp en advies.
 • Met de aanvullende dekking 'Geneeskundige kosten' ben je verzekerd tegen medische kosten in het buitenland die de zorgverzekering niet of gedeeltelijk vergoedt.
 • Ook bagage, pechhulp en vervangend vervoer, winter- en onderwatersport kun je aanvullend verzekeren.
 • De Interpolis Alarmcentrale staat dag en nacht voor je klaar en neemt zo veel mogelijk zorg uit handen. Heb je schade? Laat dan de bonnetjes maar thuis. Interpolis maakt het geld vaak binnen 48 uur over.

Wanneer heb je een eigen reisverzekering nodig?

Hebben je ouders een Interpolis Doorlopende Reisverzekering en doe jij een voltijd studie? Dan kun je meeverzekerd blijven op de reisverzekering van je ouders. Check wel of reisverzekering van je ouders goed aansluit op jouw reisgedrag. Wil je bijvoorbeeld een stage in het buitenland lopen of heb je plannen om een verre reis te maken, dan kan het zijn dat de maximale reisduur moet worden aangepast of de werelddekking aangezet moet worden. In dit soort gevallen kan het fijn zijn om een eigen doorlopende reisverzekering af te sluiten. Die kun je helemaal zelf samenstellen.

Je kunt de doorlopende reisverzekering eenvoudig online afsluiten. Je ontvangt het verzekeringsbewijs (de polis) dan direct in jouw Berichten in de Rabo App of via Rabo Online Bankieren.

Wat er zoal kan gebeuren

maagdarmproblemen in het buitenlandje wordt gebeten door een hond, aap of ander dier en bent bang voor hondsdolheidoorontsteking, waardoor je niet terug naar huis kunt vliegenje krijgt een ongeluk of wordt (ernstig) ziekautopech, waardoor je niet meer verder kunt 

In al deze situaties kan Interpolis hulp in het buitenland bieden. Bijvoorbeeld door het regelen van de juiste zorg of vervangend vervoer naar huis en het overbruggen van taalverschillen. Kun je nog niet naar huis, dan regelt Interpolis extra overnachtingen en nieuwe vliegtickets.

Bekijk wat er verzekerd is met de doorlopende reisverzekering

Dit is verzekerd

Met een doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor onder andere:

 • Hulpverlening bij schade of een ongeval.
 • Onverwachte kosten (bijvoorbeeld extra overnachting als je onverwacht langer moet blijven).
 • Noodzakelijke telefoonkosten bij schade.
 • Schade aan je vakantieverblijf.

Aanvullende dekkingen

Je bepaalt zelf wat je extra verzekert met de volgende aanvullende dekkingen:

Alle dekkingen en maximale vergoedingen

Dit is niet verzekerd

In sommige gevallen ben je niet verzekerd. Hieronder lees je enkele uitsluitingen:

 • Schade door opzet of overmatig gebruik van alcohol of drugs.
 • Medische kosten die onder het eigen risico van de zorgverzekering vallen.
 • Niet-noodzakelijke reizen naar een gebied met kleurcode oranje of rood.

Ga voor een compleet overzicht naar de ‘Verzekerd’ en ‘Niet verzekerd’ in de voorwaarden.

Lees hier de voorwaarden

 

Wil je de doorlopende reisverzekering afsluiten, dan raden we je aan om eerst de voorwaarden te lezen. Voorwaarden Doorlopende reisverzekering (PDF) Voorwaarden Bagage (PDF) Voorwaarden Medische kosten (PDF) Voorwaarden Voertuighulp op reis (PDF) Voorwaarden Doorlopende annulering (PDF) Actievoorwaarden 20% korting op de Interpolis Doorlopende Reisverzekering (PDF) Actievoorwaarden extra dekking dagjes weg binnen Nederland (PDF) Dienstverlening verzekeren (PDF) Algemene voorwaarden Interpolis Alles in één Polis® (PDF)

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende reisverzekering afsluiten.

Bereken je premie