man op telefoon buiten op het terras

Verzekeren via Rabobank

Ook je verzekeringen regel je gewoon via Rabobank. Zo houd jij het overzicht over je bank- én verzekeringszaken.

Je bankzaken én verzekeringen overzichtelijk op één plek Afsluiten, inzien en wijzigen in de Rabo App Verzekeringen voor élke fase van je leven
illustratie paraplu

Een passende verzekering voor elke fase van je leven

Iedereen kan een stapje zetten naar een financieel gezonder leven. Goed verzekerd zijn is daar een belangrijk onderdeel van, omdat je dan niet je eigen spaargeld hoeft in te zetten als er iets gebeurt. Daarom kun je via Rabobank naast je bankzaken, ook je verzekeringen regelen. Gewoon in de Rabo App. Dus of je nou je eerste auto koopt, gaat samenwonen of een kind krijgt: via Rabobank regel je de verzekeringen die passen bij jouw levensfase.

Bekijk alle verzekeringen

Daarom verzekeren via Rabobank

Passende verzekeringen

Auto gekocht, samenwonen of een gezin starten? Voor elke fase in je leven bieden we je een passende verzekering. Van zorg- en schadeverzekeringen tot een overlijdensrisicoverzekering van Interpolis.

Gemak in je broekzak

Geen gedoe met formulieren of vergeten wachtwoorden. Je verzekeringen kun je 24/7 afsluiten, inzien en wijzigen in de Rabo App.

Ruime dekkingen

De verzekeringen van Interpolis hebben ruime dekkingen en worden goed beoordeeld door klanten. Heb je schade? Dan staat Interpolis voor je klaar.

Slim verzekerd in elke levensfase

18 jaar worden

18 jaar worden: wat een mijlpaal! Het betekent meer vrijheid maar ook meer verantwoordelijkheid. Vanaf je 18e ben je niet altijd meer automatisch meeverzekerd met je ouders. Geen zorgen, je eigen verzekeringen regel je gewoon in de Rabo App. Denk bijvoorbeeld aan je zorg- of reisverzekering. Wij nemen je mee in welke verzekeringen belangrijk zijn als je 18 jaar wordt.

Bekijk welke verzekeringen je nodig hebt als je 18 wordt

Samenwonen

Als je gaat samenwonen start er een nieuwe fase in je leven. Er gaat veel voor je veranderen. Het is belangrijk dat je verzekeringen passen bij deze nieuwe situatie. Wij informeren je over waar je zoal aan moet denken.

Lees meer over samenwonen en je verzekeringen

Kinderen

Kleintje op komst? Wat leuk! Dan zijn er veel zaken die je moet regelen, waaronder je verzekeringen. Misschien moet je verzekeringen aanpassen of wil je een nieuwe verzekering toevoegen. Dit regel je natuurlijk gewoon in de Rabo App, net als je andere bankzaken. Wij geven tips om je op weg te helpen.

Lees meer over geboorte en je verzekeringen

Woning gekocht

Als woningeigenaar wil je graag met een gerust gevoel wonen. Bij het kopen van een huis is het dan ook belangrijk om bepaalde verzekeringen af te sluiten tegen schade of inkomensverlies. Bij een hypotheek is het zelfs verplicht om een woonhuisverzekering af te sluiten. Welke verzekeringen zijn nog meer belangrijk?

Lees meer over verzekeringen voor je eigen woning

Verhuizen

Verhuizen brengt vaak een hoop gedoe met zich mee. Gelukkig hoeft het regelen van je verzekeringen geen gedoe te zijn. Dit doe je gewoon in de Rabo App. Bijvoorbeeld aan het aanpassen van je adres op je inboedelverzekering. Wij vertellen je welke verzekeringen je moet checken, aanpassen of afsluiten bij een verhuizing.

Bekijk de verzekeringen die belangrijk zijn bij een verhuizing

Interpolis krijgt 8,4 voor de schadeafhandeling

Interpolis verzekeringen, exclusief via Rabobank

Als er iets gebeurt wil je een verzekeraar die voor je klaarstaat. De verzekeringen van Interpolis hebben ruime dekkingen en worden goed beoordeeld door klanten. Zo geven klanten Interpolis een 8,4 voor schadeafhandeling. Daarom kun je via Rabobank de verzekeringen van Interpolis afsluiten.

Zo kun jij vooral genieten van de mooie momenten in je leven, zonder je zorgen te maken over je verzekeringen.

Bekijk alle verzekeringen

Al verzekerd via Rabobank?

Je Interpolis verzekeringen kun je 24/7 zelf inzien en wijzigen in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Ook een nieuwe verzekering toevoegen heb je zó geregeld.

Bekijk of wijzig je verzekeringen