Bijzondere verzameling verzekeren

Uw bijzondere hobby of passie goed verzekerd

Ook bijzondere verzameling verzekerd met Interpolis Inboedelverzekering

Wat u ook verzamelt, uw verzameling heeft een grote emotionele en waarschijnlijk financiële waarde. Als daarmee iets gebeurt tijdens bijvoorbeeld een inbraak of door brand-, storm- of waterschade is dat heel vervelend. Uw kleine of grote collectie kunt u met de Interpolis Inboedelverzekering verzekeren.

Geen speciale verzekering meer nodig

U hebt geen aparte verzekering nodig voor uw bijzondere verzameling. Vaak zijn uw spullen zo uniek dat ze moeilijk te vervangen zijn. Met de inboedelverzekering krijgt u een vergoeding als er toch iets mee gebeurt. U kunt de dekking van de inboedelverzekering uitbreiden als de uitgebreide standaard dekking toch niet voldoende is.

Dekking kostbaarheden bij de inboedelverzekering

U bent verzekerd tot:

  • sieraden en horloges tot € 15.000
  • edelmetalen, edelstenen en munten tot € 7.500
  • elektronica en kunst tot € 35.000 (dit bedrag kunt u verhogen als u preventiemaatregelen neemt)

Met een goedgekeurde kluis zijn uw sieraden, horloges, edelmetalen, edelstenen en munten bij diefstal verzekerd tot de waarde van de gestolen objecten.

Bijzondere verzamelingen van meer dan € 15.000

U kunt het standaard verzekerde bedrag van € 15.000 verhogen als uw verzameling door een erkende taxateur getaxeerd is. Uw verzameling wordt onder andere beoordeeld op de zeldzaamheid van uw spullen. Het taxatierapport is drie jaar geldig. Taxeer uw verzameling daarom op tijd.

Meer over

Alle woonverzekeringen

Schade voorkomen in en rondom uw woning

Uw woonverzekeringen bij een verhuizing

Contact

Rabobank