Vreemde Valutarekening

Met de Vreemde Valutarekening kun je betalingen doen en ontvangen in vreemde valuta. Kies uit verschillende muntsoorten.

    Betaal en ontvang in vreemde valutaVoor als je zaken doet in het buitenlandValuta kopen en verkopen wanneer het je schikt
€ 7,00
per maand
Vlaggen ter illustratie van wisselkoersen van vreemde valuta

Zakendoen in het buitenland

Internationaal actieve klanten kunnen een Vreemde Valutarekening openen in verschillende muntsoorten. Met de Vreemde Valutarekening kun je deze muntsoorten ontvangen zonder dat deze eerst in euro’s worden omgezet. Voor iedere vreemde valuta open je een aparte Vreemde Valutarekening. Deze heeft hetzelfde rekeningnummer als jouw reguliere Zakelijke Rekening, maar wordt gevolgd door de betreffende valutacode/muntsoortcode. Inkomende bedragen in een vreemde valuta worden automatisch op de betreffende Vreemde Valutarekening geboekt.

Voorwaarden

Als je de Vreemde Valutarekening wilt openen, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. In de voorwaarden van de rekening-courant zijn ook de aanvullende voorwaarden opgenomen van de Vreemde Valutarekening.

Transacties in dezelfde valuta als je internationale handelspartner?

Met de Vreemde Valutarekening kun je betalen en ontvangen in vreemde valuta. Deze betaalrekening is beschikbaar in verschillende valutasoorten. Zo worden inkomende betalingen automatisch bijgeschreven op de Vreemde Valutarekening.

phone

Hulp nodig?