Vreemde Valutarekening

Met de Vreemde Valutarekening kun je betalingen doen en ontvangen in vreemde valuta. Kies uit verschillende muntsoorten.

Betaal en ontvang in vreemde valutaHandig als je zaken doet in het buitenlandValuta kopen en verkopen wanneer het je schikt
€ 6,00
per maand
M00230628

Zakendoen in het buitenland

De Vreemde Valutarekening kun je openen in verschillende muntsoorten. Met de Vreemde Valutarekening kun je deze muntsoorten ontvangen zonder dat deze eerst in euro’s worden omgezet. Voor iedere vreemde valuta open je een aparte Vreemde Valutarekening. Deze heeft hetzelfde rekeningnummer als jouw reguliere Zakelijke Rekening, maar wordt gevolgd door de betreffende valutacode/muntsoortcode. Inkomende bedragen in een vreemde valuta worden automatisch op de betreffende Vreemde Valutarekening geboekt.

Voorwaarden

Als je de Vreemde Valutarekening wilt openen, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. In de voorwaarden van de rekening-courant zijn ook de aanvullende voorwaarden opgenomen van de Vreemde Valutarekening.

Hulp bij Vreemde Valutarekening

Betalen in vreemde valuta en wisselkoersVerwerkingstijd internationale betalingenOntdek meer

Transacties in dezelfde valuta als je internationale handelspartner?

Met de Vreemde Valutarekening kun je betalen en ontvangen in vreemde valuta. Deze betaalrekening is beschikbaar in verschillende valutasoorten. Zo worden inkomende betalingen automatisch bijgeschreven op de Vreemde Valutarekening.