Ben je als ondernemer internationaal actief en ben je op zoek naar een digitaal handelsplatform dat jou hierbij ondersteunt? Dan is we.trade mogelijk iets voor jou.

Veilig en transparant betalings- en leveringsafspraken maken met handelspartners Automatische betaling als aan de afgesproken voorwaarden is voldaan Minder papierwerk dan bij een huidige handelstransactie Financiering van je factuur bij langere betalingstermijnen

Benieuwd wat we.trade voor jouw zaken in het buitenland kan betekenen? Vraag hieronder meer informatie aan.

Ik wil meer informatie Vraag we.trade aan

Wat is we.trade

We.trade is een digitaal handelsplatform voor internationale ondernemers dat gebruikt maakt van blockchain-technologie. Op we.trade kan je buitenlandse handelspartijen binnen Europa vinden om mee te handelen.

Het hele handelsproces van order tot betaling kan vastgelegd worden in een smartcontract. Als aan de voorwaarden in dit smart contract is voldaan dan volgt automatisch de betaling naar de begunstigde. Door de automatisering is we.trade sneller dan de traditionele documentenuitwisseling. Dit scheelt ook weer in de administratie!

We.trade is transparant en ongevoelig voor fraude, waardoor het geschikt is om handel te drijven met buitenlandse partijen waarmee je nog geen vertrouwensband hebt.

Samenwerkingen We.trade

Met het platform we.trade heeft Rabobank een innovatief antwoord klaar op de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven die handel willen drijven in het buitenland. ‘Onze innovaties ontstaan altijd vanuit de behoeftes van de klant’.

Hoe werkt het?

Stel: je wilt zakendoen met een bedrijf uit het buitenland. Het doen van een handelstransactie brengt vaak onzekerheid met zich mee. Bijvoorbeeld over de betaling of levering. Je wilt natuurlijk jouw geld of goederen (op tijd) ontvangen. We.trade biedt uitkomst. 

Met het digitale platform worden alle betrokken partijen met elkaar verbonden. Niet alleen de koper of verkoper, maar ook de aangesloten banken en transporteurs. Zo kun je veilig en snel afspraken maken met jouw handelspartners over de transactie. Benieuwd hoe we.trade werkt?

Bekijk de video Bekijk hier de demo van een trade transactie

Meer informatie over we.trade

Ga naar de supportpagina van we.trade Lees hoe blockchain een oplossing biedt voor internationale handelstransacties via we.trade

Infographic over blockchain (PDF) Infograpchic about blockchain (PDF)

Samenwerkingen We.trade

Zelf regelen & Contact