Ben je als ondernemer internationaal actief en ben je op zoek naar een digitaal handelsplatform dat jou hierbij ondersteunt? Dan is we.trade mogelijk iets voor jou!

Veilig en transparant dezelfde betalings- en leveringsafspraken maken met jouw handelspartners. Automatische betaling als aan de afgesproken voorwaarden is voldaan Minder papierwerk dan bij een huidige handelstransactie. Financiering van je factuur bij langere betalingstermijnen Zakendoen met een vertrouwde partij van de bank.

Benieuwd wat we.trade voor jouw zaken in het buitenland kan betekenen? Bekijk dan nu de demo. De demo laat zien hoe je een trade transactie maakt. Klaar voor echte werk? Vraag dan we.trade aan.

Vraag we.trade aan
Bekijk de demo (ENG)

Doe jouw zaken via we.trade

De Rabobank ontwikkelt we.trade samen met Deutsche Bank (Duitsland), HSBC (Verenigd Koninkrijk), KBC (België), Natixis (Frankrijk), Société Générale (Frankrijk), Unicredit (Italië en Duitsland), Banco Santander (Spanje) en Nordea (Finland, Noorwegen, Zweden en Denemarken), UBS (Zwitserland), Erste (Oostenrijk), Eurobank (Griekenland) en CaixaBank (Spanje). we.trade maakt jouw import- en exportprocessen eenvoudiger en efficiënter. Op dit moment is we.trade beschikbaar voor een kleine groep ondernemers, want de komende periode doen we verschillende updates. Wil je in 2019 ook jouw zakendoen via we.trade? Stuur ons dan alvast een bericht.

Ga naar de we.trade support-pagina

Hoe werkt het?

Stel: je wilt zakendoen met een bedrijf uit het buitenland. Het doen van een handelstransactie brengt vaak onzekerheid met zich mee. Bijvoorbeeld over de betaling of levering. Je wilt natuurlijk dat je jouw geld of goederen (op tijd) ontvangt. we.trade biedt uitkomst. Met het digitale platform worden alle betrokken partijen met elkaar verbonden. Niet alleen de koper of verkoper, maar ook de aangesloten banken en transporteurs. Zo kun je veilig en snel afspraken maken met jouw handelspartners over de transactie.

Wil je weten hoe we.trade werkt? Bekijk de video hieronder.

Meer informatie over we.trade

Ga naar de supportpagina van we.trade Lees hoe blockchain een oplossing biedt voor internationale handelstransacties via we.trade

Infographic over blockchain (PDF) Infograpchic about blockchain (PDF)

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom we.trade. Heb je vragen over we.trade? Neem dan contact met ons op.

Meld je aan voor we.trade

Zelf regelen & Contact