Klanten betalen met  Tap to Pay

Stap over op Rabo Smart Pay

Profiteer van alle voordelen en onderneem nog slimmer. Kom je er niet uit? Bel 088 727 11 57, het Rabo Smart Pay Support Team helpt je graag.

Inloggen op je dashboard
Heb je al Rabo Smart Pay? Klik dan op inloggen.

Al je betaalmethoden onder één dak

Met Rabo Smart Pay heb je overzicht en grip op al je betaalmethoden, je verschillende verkooppunten en je omzet. Of het nu gaat om klanten laten betalen op locatie, in je winkel, of in je webshop, Rabo Smart Pay is dé totaaloplossing voor al je betalingen.

Illustratie van een  vinkje

Overstappen? Helemaal geen gedoe

Overstappen, gedoe? Dat is misschien wel het eerste dat in je opkomt als je denkt aan overstappen. Contracten opzeggen, van pinapparaat wisselen, je webshop aanpassen. Gelukkig is het helemaal niet ingewikkeld. Je kunt naadloos overstappen, zonder onderbreking in het laten betalen van je klanten. En heb je hulp nodig? Dan helpen wij je om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ontdek de 5 voordelen voor jou

1. Nooit meer wachten op je geld

Je omzet staat altijd de volgende dag al op je rekening. Ook in het weekend en op feestdagen. Dat geldt voor al je betaalmethoden, van pintransacties tot betalingen in je webshop.

2. Pinstoring? Wij staan 24/7 klaar om je snel weer op weg te helpen

Je wilt natuurlijk geen omzet mislopen doordat je klant vanwege een storing in je pinapparaat niet kan betalen. Wanneer je toch een keer problemen ondervindt, kan je het Rabo Smart Pay Support Team 24/7 bereiken voor hulp en ondersteuning.

3. Groeit je bedrijf? Voeg eenvoudig betaalmethoden toe

In het Rabo Smart Pay dashboard voeg je eenvoudig de betaalmethoden toe die passen bij jouw bedrijf. Ook het verplaatsen of het stopzetten van betaalmethoden is in een paar klikken geregeld.

4. Ontvang altijd je totale omzet

Je dagomzet betalen we bruto uit op je rekening. Dus zonder dat er eerst kosten worden verrekend. Zo komen je transacties en administratie altijd met elkaar overeen.

5. Al je betaalmethoden in één overzichtelijk dashboard

Met het Rabo Smart Pay dashboard heb je in één oogopslag inzicht in je verschillende verkooppunten, al je betaalmethoden én je omzet.

Wist je dat?

9 methoden

Je kunt kiezen uit alle bekende (inter)nationale betaalmethoden?

120.000

Al ruim 120.000 ondernemers Rabo Smart Pay gebruiken?

Tap to Pay

We steeds nieuwe betaalmethoden toevoegen, zoals Tap to Pay?

Wat is Rabo Smart Pay?

Rabo Smart Pay is dé totaaloplossing voor al je betalingen. Of dit nu op locatie, in je winkel, of in je webshop is. Check het in de video hiernaast.

Veelgestelde vragen

Stap ook over op Rabo Smart Pay!

Sluit online zelf Rabo Smart Pay af en kies de betaalmethoden die passen bij jouw bedrijf. Heb je al Rabo Smart Pay? Dan kan je via je Rabo Smart Pay dashboard nieuwe producten afsluiten. Kom je er niet uit? Bel 088 727 11 57, het Rabo Smart Pay Support Team helpt je graag.

phone

Hulp nodig?