Man staat met telefoon in hand in stadscentrum

De Rabo App blijft zich vernieuwen

Met de Rabo App regel je jouw bankzaken overal online met je smartphone of tablet. De app wordt steeds verder uitgebreid en helpt jouw onderneming financieel gezond groeien.

Telefoonscherm toont overboeken of betaalverzoek naar andere bank

De nieuwste functies in de app

Zakelijke rekening van andere banken toevoegen

Heb je ook een zakelijke rekening bij een andere bank? In de Rabo App voeg je binnenkort eenvoudig betaalrekeningen van andere banken toe. Zo houd je overzicht en kun je makkelijk overschrijven tussen je rekeningen.

Andere rekeningen toevoegen

Meldingen in de app

Weten hoe je er financieel voorstaat? In de Rabo App stel je realtime meldingen in voor bij- en afschrijvingen en informatie over je saldo.

Meldingen instellen

Zakelijk en privé samen

Maak een apart zakelijk profiel aan in de Rabo App en houd je bankzaken gescheiden en overzichtelijk. Ook wissel je eenvoudig tussen je privé en zakelijke rekeningen.

Een zakelijk profiel toevoegen
Logo van Rabobank en van Apple Pay

Apple Pay

Wist je dat je bij Rabobank in veel gevallen nu ook zakelijk met Apple Pay kunt betalen? Handig! Je activeert het in de Rabo Bankieren App.

Vertel me meer

Andere handige functies

Betaalverzoek zakelijk

Verstuur vanuit de app een betaallink via WhatsApp, e-mail of sms en ontvang sneller je geld.

Zakelijke betaalverzoek versturen

Voormelden van sealbagstortingen

Een sealbagstorting voormelden, zodat jouw geld binnen 24 uur op je rekening staat.

Verzekeringen

Je zakelijke verzekeringen eenvoudig in de app afsluiten, inzien en wijzigen. Zo heb je je verzekeringsinformatie en bankzaken in één handig overzicht.

Ontdek het gemak

Bankieren zonder Rabo Scanner

Handig als je geld overboekt naar je eigen rekening of (kleinere) bedragen naar andere rekeningen.

Zelf instellen in de app

Contact opnemen via de app

Wist je dat je ook kunt chatten en bellen via de Rabo App? De adviseur herkent jou meteen als klant en kan gelijk voor je aan de slag. En dat scheelt tijd! Zo kun jij verder met ondernemen

Wanneer kan je ons bereiken?

Maandag tot en met vrijdag: 08.00 - 21.00 uur

Zaterdag: 9.00 - 17.30 uur

Is er sprake van een noodsituatie? Via Rabo Interhelp zijn we 24/7 bereikbaar. Bijvoorbeeld wanneer je je pas kwijt bent of pech hebt in het buitenland.

Contact met jouw bank

Zelf regelen in de Rabo App

Altijd en overal je saldo checken

Inloggen en ondertekenen met jouw vingerafdruk of met Face ID op je iPhone XJe pas blokkeren en direct een nieuwe pas aanvragenEenvoudig de landenblokkade aan en uitzetten, bijvoorbeeld als je vaak buiten Europa reistIncasso’s terugboeken en toekomstige incasso’s weigeren

Nog geen Rabo App?

Apple App Store badge
Google Play Store badge

Veelgestelde vragen

Lees hieronder meer over kosten, veiligheid en voorwaarden.

Hoe installeer ik de app?

Je kunt als ondernemer de Rabo App gratis downloaden als je een zakelijke rekening met Rabo Internetbankieren (Professional) hebt. Daarnaast heb je een smartphone of tablet nodig met iOS vanaf versie 9.0 of Android vanaf 4.4.

Meer informatie
Kan ik meerdere gebruikers toevoegen?

Heb je Rabo Internetbankieren Professional? En hebben jouw medewerkers ook toegang? Dan gelden voor jouw medewerkers in de Rabo App dezelfde autorisaties als binnen Rabo Internetbankieren Professional.

Is de app veilig?

Via de Rabo App doet je jouw bankzaken net zo veilig als via Rabo Internetbankieren. De app maakt gebruik van een beveiligde verbinding.

Lees meer over veilig bankieren
Wat zijn de kosten?

De Rabo App is gratis te downloaden. Je betaalt ook geen extra kosten voor het gebruik van de app. Jouw provider kan wel kosten in rekening brengen voor het gebruik van mobiel internet.

Wat zijn de voorwaarden?

Voor de Rabo App gelden onderstaande voorwaarden.