Digitalisering smeerolie transformatie

Het tempo van digitalisering in de mobiliteit gaat snel. Wat gaat artificiële intelligentie voor de mobiliteitssector betekenen?

Lees de update

Industrie-update juni 2018

De industrie zit in hoogconjunctuur en het producentenvertrouwen is hoog. Er zijn nog volop kansen. Waar liggen deze?

Lees de update

Mobiliteitsupdate juni 2018

Waterstof of brandstof, afgeschreven of kans? Ondernemers in de mobiliteit komen voor een aantal belangrijke keuzes te staan.

Lees de update

Verduurzaming van zorgvastgoed

De Rabobank wil een groot deel van het zorgvastgoed in Nederland verduurzamen. Welke voordelen heeft verduurzaming?

Krijg inzicht in de voordelen

Recente kennis en informatie over uw sector

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw sector. Wij helpen u daarbij met uitgebreide kennis over bijvoorbeeld uw branche, de wereldwijde trends en nieuws over de binnen- en buitenlandse economie.

Hoe digitaal is uw bedrijf?

Digitaliseren zorgt voor kostenbesparing en omzetverhoging. Door in te blijven spelen op digitale trends en ontwikkelingen werkt u efficiënter en is de kans dat uw boodschap op het juiste moment bij de juiste klanten overkomt groter. Ontdek hoe digitaal uw bedrijf is en laat u inspireren door andere ondernemers. Doe de test en ontvang tips.

Ga verder met digitalisering

Voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen, maar niet weet waar hij moet starten.

Rabo Duurzame Innovatieprijs

Stelt u zich eens voor… u draagt als ondernemer niet alleen bij aan de groei van uw bedrijf. U werkt ook mee aan een maatschappelijk vraagstuk en betere wereld. Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs, voorheen de Herman Wijffels Innovatieprijs, stimuleert Rabobank ondernemers mee te werken aan innovatieve oplossingen die er echt toe doen. De springplank naar succes.

Lees meer over de Rabo Duurzame Innovatieprijs

Contact

Rabobank