Duurzaamheid top of mind?

De eerste stappen richting een duurzamere wereld zijn gezet. Wat is de bijdrage van ondernemers in de mobiliteit?

Lees de update

Financiële ontwikkelingen tuinbouw

Ondernemers in de tuinbouw merken de gevolgen van de marktomstandigheden en het droge weertype. Is innovatie de oplossing?

Lees de update

Vastgoedupdate augustus 2018

Na een sterk eerste halfjaar van 2018 zien we een stijgende lijn in het beleggingsvolume. Zijn we weer onderweg naar een recordjaar?

Lees de update

Vastgoeddeelmarkten in ontwikkeling

Ondanks de hoogconjunctuur, profiteren niet alle locaties van de stuwende kracht achter de economie. Wat betekent dit voor ondernemers?

Krijg inzicht

Recente kennis en informatie over uw sector

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw sector. Wij helpen u daarbij met uitgebreide kennis over bijvoorbeeld uw branche, de wereldwijde trends en nieuws over de binnen- en buitenlandse economie.

Hoe digitaal is uw bedrijf?

Digitaliseren zorgt voor kostenbesparing en omzetverhoging. Door in te blijven spelen op digitale trends en ontwikkelingen werkt u efficiënter en is de kans dat uw boodschap op het juiste moment bij de juiste klanten overkomt groter. Ontdek hoe digitaal uw bedrijf is en laat u inspireren door andere ondernemers. Doe de test en ontvang tips.

Ga verder met digitalisering

Voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen, maar niet weet waar hij moet starten.

Rabo Studenten Vastgoed Hackaton

Om in de huidige vastgoedmarkt succesvol te ondernemen is het belangrijk om inzicht te hebben in trends en ontwikkelingen en daarop te anticiperen. Studenten hebben hier een belangrijke rol in, aangezien zij als nieuwkomer op de vastgoedmarkt een frisse blik meenemen en niet gehinderd worden door gevestigde patronen. 

Daarom organiseert Rabo Real Estate Finance parallel aan de Rabo Vastgoedprijs een Vastgoed Hackaton voor studenten, waar we studenten laten meedenken over de uitdagingen waar de vastgoedmarkt voor staat. Het winnende idee wordt gepresenteerd tijdens de uitreiking van de Rabo Vastgoedprijs 2018.

Meer weten?

Contact

Rabobank