Template ondernemingsplan - download gratis

Begin jij voor jezelf? Dan doe je er goed aan om eerst een ondernemingsplan te maken. Gebruik hiervoor dit gratis sjabloon. Zo heb je alle must-haves en tips in een leeg Word-document (.doc) en weet je zeker dat je alle belangrijke punten raakt. Handig! Bovendien je ontvang je van ons tips voor het starten van je bedrijf. Zo start je nog sterker!

Wist je dat...

dit template ondernemingsplan al ruim 11.000 keer gedownload is?

Ondernemingsplan voorbeeld template

Gratis leeg ondernemingsplan én tips

Met het invullen van dit sjabloon is een goed ondernemingsplan weer een stap dichterbij. We lichten alle onderdelen van zo’n plan toe en geven tips. Als je alles invult, staan alle belangrijke punten straks in jouw plan.

Pas de lay-out aan zodat die bij jou past. Dat doe je in Word met ‘Stijlen’. Gebruik ter inspiratie een van onze ingevulde voorbeeldplannen. Sta niet te lang stil bij een zin, schrijf gewoon lekker verder, finetunen komt later. Open deur, maar verwijder de tipblokjes na gebruik, je zal de eerste niet zijn die dat vergeet. Vraag je omgeving om feedback.
phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer