Ondernemer met elektrische bestelwagen

Overstappen op een elektrische bestelbus: 5 redenen om daar nú goed over na te denken

De elektrische bestelbus staat op het punt écht door te breken, helemaal nu er een speciale subsidie (SEBA) beschikbaar is. Veel ondernemers denken serieus aan overstappen. Vijf redenen waarom het ook voor jou kan lonen te investeren in een elektrische bedrijfsbus.

Zo financier je een elektrische auto of bus

Ben je benieuwd naar de kosten van financial lease voor je elektrische bedrijfsmiddel? Bereken voor welk maandbedrag jij een elektrisch bedrijfsmiddel kunt leasen en start je aanvraag. Of wil je liever meteen je leaseaanvraag starten?

De 5 redenen om over te stappen op een elektrische bestelbus

Tip: je eigen laadvoorziening

Elektrisch rijden groeit snel in Nederland. Het is een uitdaging om de laadinfrastructuur gelijke tred te laten houden, stelt sectorspecialist Henry Steenbergen. Investeer je in een elektrische bus, denk dan direct aan je eigen laadvoorziening. “Een ondernemer met een eigen laadvoorziening weet zeker dat er altijd een laadplek vrij is. Een eigen laadpaal is ook gunstig voor bedrijven met zonnepanelen op het dak. Je laadt je elektrische bus dan op met je eigen goedkope stroom.”

Je kunt een laadpaal eenvoudig meefinancieren als je een elektrische bus bij ons least. Kies bij je aanvraag dan als bedrijfsmiddel 'Bestelbus - elektrisch + laadpaal'.

Elektrische bestelbus leasen met Rabo Lease

Een elektrische bestelbus leasen

Een elektrische bus financier je eenvoudig met Rabo Lease. Hiermee spreid je de aanschafkosten én ben je vanaf de eerste dag eigenaar van je bus. Merk of type maakt niet uit. Je bestelt de bus bij de dealer van jouw keuze en je regelt de lease bij ons. Vaak zijn er mogelijkheden om de financiering van een laadpaal bij ons te regelen, net als de verzekering van je bus.