Kennismakers

Kennismakers over zoeken naar investeerders

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Daarom laten we twee verschillende ondernemers met elkaar kennismaken. In deze aflevering: Ellen en Julian. Ellen heeft een eigen winkel met 3 werknemers, Julian runt een start-up met 30 werknemers. Een gesprek over hun zoektocht naar investeerders.

Ellen en Julian over zoeken naar investeerders

Kennismakers

Geld voor je bedrijf

Geld vinden voor je bedrijf. Dat is voor elke ondernemer een belangrijke stap. Daarbij spelen gevoel en persoonlijke voorkeur een grote rol. Kies je voor een zakelijke lening, lease, crowdfunding of overweeg je toch een investeerder? Door eerst zelf onderzoek te doen, maak je uiteindelijk een betere keuze. Zo heeft Julian eerst 500 investeerders gesproken voordat hij uiteindelijk een keuze heeft gemaakt en vraagt Ellen zich af of ze met een investeerder niet te veel zeggenschap weggeeft.

Een passende financieringsvorm

Bekijk welke financieringsvormen je bij Rabobank kunt afsluiten. Een zakelijke lening voor een bedrijfspand of lease voor de aanschaf van een machine. Een adviseur vindt graag samen met jou de best passende oplossing voor je bedrijf.

Kennismakers

Ellen

Ellen is eigenaresse van Coloured Goodies: de allereerste donkere poppenwinkel van Europa. In haar zoektocht naar een investeerder worstelt ze met de zeggenschap die ze wellicht uit handen moet geven.

‘Het is op dit moment de grootste beslissing in mijn leven die ik moet nemen.’

Kennismakers

Julian

Julian is de oprichter van het bedrijf Somnox. Met zijn bedrijf helpt hij mensen beter slapen met slaaprobots. In zijn zoektocht naar groeikapitaal heeft hij net een grote investering opgehaald met venture capital.

‘In mijn zoektocht naar kapitaal heb ik wel 500 investeerders gesproken.’

bekijk kennismakers

Kennismakers

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Daarom laten we twee verschillende ondernemers kennismaken met elkaar. Wat doen ze anders en waarin lijken ze op elkaar? De kennis van de één, helpt de ander verder. En jou misschien ook wel. Wat kan jij leren van andere ondernemers?

phone

Hulp nodig?