Met de Transportverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je verzekerd voor diefstal of beschadiging van spullen die onderweg zijn.

Verzekerd tijdens vervoer door jezelf of door een beroepsvervoerder Werelddekking tot € 50.000,- Ook ’s avonds of ’s nachts volledige dekking

Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies. Wel helpen we je graag bij het afsluiten van je verzekering.

Log in en bereken je premie

Nog geen zakelijke klant? Bekijk hoe je een zakelijke rekening kunt openen.

Wat is een transportverzekering?

Met de Transportverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® verzeker je de schade als jouw producten onderweg gestolen worden of beschadigen door een aanrijding, ongeacht of je de goederen zelf vervoert of dit laat doen door een beroepsvervoerder. De Transportverzekering dekt diefstal of beschadiging van producten die onderweg zijn, met een maximaal verzekerd bedrag van € 50.000,- per schadegeval.


Voorbeelden van schade:

Je laat je producten vervoeren door een beroepsvervoerder. Tijdens het vervoer zijn de producten beschadigdJe vervoert zelf goederen. Na het afleveren van producten bij een klant zie je dat je bus is opengebroken en dat de goederen gestolen zijnDe beroepsvervoerder die jouw producten vervoert krijgt onderweg een ongeluk waardoor je goederen verloren gaan

Wat is verzekerd?

Wel verzekerd

Schade aan losse spullen Schade aan spullen tijdens transport doordat de koelinstallatie van je vrachtwagen of bestelbus uitvalt Schade aan spullen tijdens laden en lossen Schade aan goederen die voor de verkoop bedoeld zijn Schade aan gereedschappen en materialen die nodig zijn voor werkzaamheden

Niet verzekerd

Schade aan draagbare elektronische apparatuur Schade aan illegale goederen, zoals drugs of smokkelwaar Verlies of beschadiging van geld en sieraden
Lees hier de polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden lees je meer over wat wel en niet verzekerd is.

Voorwaarden transportverzekering (PDF)
Lees meer over verzekeren via de Rabobank

In deze brochure lees je wat je van de Rabobank en Interpolis kunt verwachten als je een verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluit.

Verzekeren via de Rabobank (PDF)

Rabobank en Interpolis ZekerVanJeZaak®: hoe werkt het?

Bij de Rabobank

vraag je een verzekering van Interpolis aan kun je je verzekeringen zelf inzien, toevoegen en wijzigen via Rabo Internetbankieren óf in de app kun je terecht voor vragen over je verzekering(en)

Bij Interpolis

meld je schade telefonisch of per mail ben je verzekerd van een professionele schadeafhandeling krijg je tips om schade in de toekomst te voorkomen

Veelgestelde vragen

Wat is Interpolis ZekerVanJeZaak®?

Interpolis ZekerVanJeZaak® is de naam van de verzekeringen van Interpolis voor zzp’ers, mkb’ers, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen per jaar. Hiermee verzeker je de belangrijkste risico’s voor je bedrijf, je personeel en jezelf. Je sluit de verzekeringen gemakkelijk online af met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Daarna kun je ze overzichtelijk terugvinden in Rabo Internetbankieren en eventueel wijzigen of opzeggen.

Wat kost een transportverzekering?

De kosten van de Transportverzekering zijn afhankelijk van:

De branche waarin je werktDe hoogte van je omzet of exploitatiekosten

Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Bereken bovenaan deze pagina je premie.

Welke dekking biedt een transportverzekering?

Deze verzekering is handig wanneer je zelf producten vervoert of als je jouw goederen door een ander laat vervoeren, mits dit een beroepsvervoerder is. De transportverzekering biedt overal ter wereld dekking. Ontstaat er schade aan je producten? Dan ben je daarvoor verzekerd tot een bedrag van € 50.000,-.

Ben ik ’s nachts ook verzekerd met een transportverzekering?

Ja, deze verzekering geldt 24 uur per dag.

Meer veelgestelde vragen
Log in en bereken je premie

Een berekening duurt slechts 2 minuten

Handig: Je zakelijke verzekeringen en bankzaken in één overzicht

Heb je je verzekering via ons afgesloten? Dan kun je deze altijd inzien of wijzigen in Rabo Online Bankieren of in je Rabo Bankieren App.

Hier vind je eenvoudig al je bank- én verzekeringszaken in één overzicht

Je hebt al een AOV voor 1 euro per uur

Veel ondernemers hebben het idee dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heel duur is. Een AOV hoeft echter niet duur te zijn. Je hebt al een AOV voor € 1 per uur.

Bekijk de rekenvoorbeelden