Zakelijke lening

Investeer in de verbouwing of verduurzaming van een bedrijfspand, overnames en andere plannen met een zakelijke lening van Rabobank.

    in 30 seconden je berekening startensnel inzicht in je rente én leenbedragpersoonlijk gesprek met een adviseur

Bereken in 30 seconden je maandbedrag

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening van Rabobank is een bedrijfsfinanciering met een looptijd van gemiddeld vijf jaar. Je kunt een zakelijke lening gebruiken voor eenmalige aankopen. Zoals voor de verbouwing van een eigen pand of het verduurzamen van je bedrijf door te investeren in elektrische bedrijfsmiddelen, zonnepanelen of pandverduurzaming. Ook kun je een lening gebruiken voor bedrijfsovernames, uitkoop of herfinanciering van een bestaande lening, bijvoorbeeld omdat deze binnenkort afloopt.

Wil je weten welke rente en looptijd passen bij je investering? Start je berekening en krijg direct inzicht in je rente én maandbedrag. Ga vervolgens aan de slag met je aanvraag en ontvang vrijblijvend een gepersonaliseerd aanbod en een persoonlijk gesprek met een adviseur.

Waarom een zakelijke lening van Rabobank?

Bij Rabobank kun je rekenen op snel duidelijkheid én persoonlijk contact. Met de berekening krijg je direct inzicht in je indicatieve rente én maandbedrag. Liever meteen een aanvraag doen? Vul dan enkele gegevens in over je bedrijf en ontvang een gepersonaliseerd indicatief aanbod. Onze adviseurs staan op elk moment voor je klaar om over je financiering te sparren.

Nu ook aan te vragen zonder jaarcijfers

Voor het aanvragen van een zakelijke lening biedt Rabobank twee opties. Kies voor de standaard aanvraag mét jaarcijfers of de aanvraag zonder jaarcijfers waarbij je geen documenten hoeft aan te leveren.

Online een zakelijke lening aanvragen: zo werkt het

1

Bereid je aanvraag voor

Bepaal hoeveel financiering je nodig hebt.

2

Bekijk je mogelijkheden

Start je berekening en krijg direct inzicht in je rente én maandbedrag.

3

Start je aanvraag

Je ontvangt een gepersonaliseerd indicatief aanbod.

4

Nog een paar gegevens

Zo maak je de aanvraag compleet.

5

Persoonlijk gesprek over je aanvraag

Wij helpen je graag.

6

Teken de offerte en ga aan de slag

Zo kan jij verder met ondernemen. Na ondertekening kun je vaak al binnen twee werkdagen gebruikmaken van de financiering.

Veelgestelde vragen over een zakelijke lening

Ontdek je mogelijkheden voor een zakelijke lening

Start je berekening en krijg snel inzicht in je rente en maandbedrag. Of ga aan de slag met de aanvraag van je financiering.