Rabo &Co

Rabo &Co op de mat bij ruim 86.500 leden in kring Gelderland-Zuid

De nieuwste Rabo &Co, het ledenmagazine van Rabobank, is vanaf 14 maart bezorgd bij onze leden. Rabo &Co verschijnt drie keer per jaar en bevat inspirerende lokale, regionale en landelijke verhalen.

Editie voorjaar 2023

In deze editie lees je waarom Patrick Hoogenbosch en Willem van Gent zich inzetten als vrijwilliger bij DeBlauweWijkEconomie in wijk Spijkerkwartier in Arnhem en vertellen Franklin en Bram van modewinkel Blijdesteijn in Tiel openhartig over de overeenkomsten en verschillen tussen de generaties, waarvan de zesde inmiddels aan het roer staat. Ook gaan we op reportage bij het muZIEum in Nijmegen waar we voor even in de schoenen van een blind of slechtziend persoon staan en vertelt Reinier van den Berg, weerman en woonachtig in onze kring, hoe hij de problematiek rondom de klimaatverandering en biodiversiteit op de kaart zet.

Veel leesplezier!

Ledenaanbiedingen

In elke editie van Rabo &Co bieden we onze leden nieuwe aanbiedingen. Van korting op zonnepanelen tot mooie producten en diensten van maatschappelijke ondernemers. Benieuwd wat we je deze keer te bieden hebben? Bekijk dan hier onze ledenaanbiedingen: