Activiteiten in de regio

Als coöperatie brengen wij graag onze leden en klanten met elkaar in verbinding. Van elkaar leren, kennis opdoen en nieuwe netwerken creëren. Hiervoor organiseren we verschillende bijeenkomsten en activiteiten. Doe je mee?

Agenda

Coöperatief Energiecafé

Donderdag 16 november 2023

Duurzaam Wonen Experience: maandag 20 november t/m vrijdag 1 december

Met de huidige energieprijzen overwegen steeds meer woningeigenaren om hun huis te verduurzamen. Overweeg jij ook om je huis verder te verduurzamen, maar heb je vragen over hoe je dat moet aanpakken, wat je moet kiezen of heb je vragen over de financiering? Kom dan naar de Duurzaam Wonen Experience op dinsdagavond 21 november of donderdagavond 23 november 2023.

Kom het beleven
We nodigen je van harte uit op:

    Het Rabobankkantoor in Assen, Neptunusplein 2 Dinsdag 21 november of donderdag 23 november 2023. Parkeren: Parkeergarage Neptunusplein Start programma 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) We sluiten rond 21.00 uur af

Kom je ook?
Meld je hieronder vóór 17 november 2023 aan voor de Duurzaam Wonen Experience op dinsdag 21 of donderdag 23 november 2023. Wees er snel bij want vol=vol!

Hier aanmelden voor dinsdag 21 november

Hier aanmelden voor donderdag 23 november

Bijeenkomst Veilig (online) Bankieren en Fraude

Op dinsdag 28 november 2023 van 14.00 tot 16.00 uur geeft Rabobank in samenwerking met Biblionet en SeniorWeb een gratis bijeenkomst met workshops over Veilig (online) Bankieren en Fraude. U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom in Theater Geert Teis, Geert Teisplein 2 in Stadskanaal.

Infomarkt
Na afloop is er een infomarkt in de foyer van het theater, waar medewerkers van Rabobank, SeniorWeb en Biblionet klaar staan om uw vragen te beantwoorden en u van meer informatie te voorzien.

Aanmelden is niet nodig
Iedereen is van harte welkom en het staat u vrij om introducés mee te nemen. Deze personen hoeven geen klant van Rabobank te zijn.

Jouw Eerste Huis Event (voor starters)

Donderdag 30 november

Locatie: Kantoor Assen, Neptunusplein 2

Bij de zoektocht naar jouw droomhuis is het belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. In samenwerking met medewerkers van Tijdhof Notarissen en Lamberink Makelaars & Adviseurs helpen we je tijdens dit event alvast over een paar hobbels. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Wil jij straks de aankoop van je eerste huis vieren? Dan mag je deze avond vol informatie en inspiratie niet missen!

We nodigen je dan ook graag uit voor het 'Jouw Eerste Huis Event' op donderdag 30 november in ons Rabobank kantoor in Assen, Neptunusplein 2.
Inloop vanaf 18.30 uur, start programma 19.00 uur.

In gesprek met...
Jij kan deze avond in gesprek met een financieel adviseur van de bank, een notaris en een lokale makelaar voor vragen over het kopen van een huis. Maar ook budgetteren, een huisscan en het verduurzamen van je woning komen aan bod en krijg je tips en trics van diverse aanwezige lokale bedrijven.

Dus kom langs voor een avond vol inspiratie!

Meld je hier aan!