Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Care4Health

Korting op een giftbox of gratis bij 1e behandeling. De luxe giftbox bestaat uit een triggerpointbal om zelf je spieren los te masseren. Middels instructievideo’s leggen wij uit hoe je dit doet. Leden van Rabobank De Langstraat ontvangen 20% korting op de giftbox. Bestel de giftbox bij Effive en gebruik de kortingscode RaboHealth. Bij het boeken van een 1e therapeutische massage bij Care4Health ontvang je de giftbox gratis.

Waar: www.care4health.nl (afspraak)

www.effive.nl (giftbox)

Meer informatie
Orange Planet

30% korting Met de recycle afvalbakken van Orange Planet uit Dongen wordt afval scheiden nog duurzamer. Als wereldwijd leverancier van talloze bijzondere producten dragen we ook met deze afvalbakken ons steentje bij aan een mooiere wereld. Doet je mee? Nu exclusief voor leden van Rabobank De Langstraat met 30% korting. En dat is nog niet alles. Diezelfde korting krijg je op ons hele assortiment.

Gebruik actiecode RABO&CO30 op orangeshop.eu.

Meer informatie
25% korting op de catalogus van Eva Jospin: Paper Tales 

Ontdek in Het Noordbrabants Museum de sprookjesachtige werelden van Eva Jospin. Met simpel bruin karton creëert Jospin indrukwekkende monumentale installaties. Droom weg in een wereld vol bomen, struiken en fantasierijke bouwsels.

Bestel nu met 25% korting de tentoonstellingscatalogus.

Koop de catalogus via de site
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen