Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank De Langstraat. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank De Langstraat vertegenwoordigt de ruim 16.000 leden in de Langstraat. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co De Langstraat. Hierin vindt je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Bistro JAN

5% korting op de totale rekening* Bistro JAN is een gezellige Urban Bistro in het centrum van Waalwijk. In een prachtige boerderij met een secret garden, strijk je neer voor een goede kop koffie of een heerlijke lunch. 's Avonds geniet je van de verfijnde gerechten van onze avondkaart.

*Deze aanbieding is de hele maand oktober 2020 geldig bij inlevering van deze bon. Eén bon is geldig voor één tafel met maximaal 6 personen.

  • Waar: Bistro JAN, Kloosterwerf 23, Waalwijk.
  • Geldig in de hele maand oktober 2020

Ledenaanbieding

Bistro Jan

Tentoonstelling Asjemenou! 2e kaartje gratis

De tentoonstelling Asjemenou! vertelt aan de hand van maar liefst 100 voorwerpen het verhaal van de naoorlogse Nederlandse populaire cultuur. Kom ook herinneringen ophalen in Het Noordbrabants Museum! Bestel je kaarten via www.hnbm.nl met de kortingscode 'Rabokorting'.

Ledenaanbieding

Het Noordbrabants Museum

Boerschappen boodschappenbox

Dagelijks rijdt Boerschappen langs tientallen boeren in de regio en maakt hier boodschappenboxen in verschillende variaties van. Wij brengen dagverse seizoensproducten binnen 12 uur van onze kleinschalige boeren naar jouw aanrecht. Pure producten, gemaakt met tijd, natuur en liefde. Met onze recepten helpen wij je om lekker verrassend met de seizoenen mee te koken. Je haalt je box bij ons op óf wij bezorgen hem bij je thuis. Rabo-leden ontvangen € 10,- korting op de aanschaf van hun eerste box.

Het Noordbrabants Museum

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven