Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank De Langstraat. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank De Langstraat vertegenwoordigt de ruim 16.000 leden in de Langstraat. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co De Langstraat. Hierin vindt je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Care4Health

Korting op een giftbox of gratis bij 1e behandeling. De luxe giftbox bestaat uit een triggerpointbal om zelf je spieren los te masseren. Middels instructievideo’s leggen wij uit hoe je dit doet. Leden van Rabobank De Langstraat  ontvangen 20% korting op de giftbox. Bestel de giftbox bij Effive en gebruik de kortingscode RaboHealth. Bij het boeken van een 1e therapeutische massage bij Care4Health ontvang je de giftbox gratis.

Waar: www.care4health.nl (afspraak)

www.effive.nl (giftbox)

Ledenaanbieding

Meer informatie

Orange Planet

30% korting Met de recycle afvalbakken van Orange Planet uit Dongen wordt afval scheiden nog duurzamer. Als wereldwijd leverancier van talloze bijzondere producten dragen we ook met deze afvalbakken ons steentje bij aan een mooiere wereld. Doet je mee? Nu exclusief voor leden van Rabobank De Langstraat met 30% korting. En dat is nog niet alles. Diezelfde korting krijg je op ons hele assortiment. Gebruik actiecode RABO&CO30 op orangeshop.eu.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven