Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank De Langstraat. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank De Langstraat vertegenwoordigt de ruim 16.000 leden in de Langstraat. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co De Langstraat. Hierin vindt je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

De Bierofficier

10% korting op een bierpakket naar keuze. De Bierofficier is een jonge startup ontstaan uit de passie voor bier. Wil jij geheel coronaproof genieten van een thuisproeverij? Bestel dan één van de bierpakketten. Leden van de Rabobank De Langstraat ontvangen 10% korting op een bierpakket naar keuze t/m 31 januari 2021. Bestel je bierpakket via www.bierofficier.nl en voer de actiecode RABOSTARTER in.

Ledenaanbieding

Meer informatie

BeCriss

10% korting op je aankoop. BeCriss gelooft in een milieuvriendelijke mode-industrie. Wij laten zien dat je door middel van het dragen van onze kleding, de natuur een handje helpt. Help jij ons mee op weg naar een groenere mode-industrie? Leden van Rabobank De Langstraat ontvangen 10% korting op elke aankoop. Ga naar www.becriss.com en gebruik de kortingscode #BeRabo.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Tentoonstelling Asjemenou! 2e kaartje gratis

De tentoonstelling Asjemenou! vertelt aan de hand van maar liefst 100 voorwerpen het verhaal van de naoorlogse Nederlandse populaire cultuur. Kom ook herinneringen ophalen in Het Noordbrabants Museum! Bestel je kaarten via www.hnbm.nl met de kortingscode 'Rabokorting'.

Ledenaanbieding

Het Noordbrabants Museum

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven