Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank De Langstraat. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank De Langstraat vertegenwoordigt de ruim 16.000 leden in de Langstraat. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vergaderingen ledenraad

In 2018 vergadert de ledenraad op:

 • donderdag 22 maart
 • donderdag 21 juni
 • donderdag 20 september
 • donderdag 13 december

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij De Langstraat. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Contactloos betalen met je FitBit

Betaal nu met je Fitbit smartwatch. Installeren is makkelijk. Download de Fitbit app en voeg je Rabo Wereldpas digitaal toe aan de portemonnee van je smartwatch. Betalen is veilig door de 4-cijferige code die je zelf op je smartwatch invoert. Je betaalt door je smartwatch dicht bij de betaalterminal te houden. Koop nu een Fitbit met korting via rabobank.nl/dichterbij. Bekijk ook de actievoorwaarden.

Lunchen bij La Delicatezza

Maak nu voordelig kennis met de nieuwe mediterrane delicatessenzaak La Delicatezza, Grotestraat 220 in Waalwijk! Als lid van Rabobank De Langstraat is je 2e lunchbroodje voor de halve prijs (op vertoon van deze Dichterbij of bij vermelding van je lidmaatschap). Deze aanbieding geldt t/m 31 mei 2019.

Lunchen bij La Delicatezza

Korting Hockey Pro League

Hockey Pro League is de nieuwe topcompetitie van de Internationale Hockey Federatie (FIH). Acht landen bij de mannen en negen landen bij de vrouwen spelen tussen januari en juni een volledige competitie tegen elkaar. Speciaal voor leden hebben we een aantal kaarten met 15% korting voor de wedstrijd op 20 juni 2019. Wil je erbij zijn? Ga naar rabobank.nl/dichterbij. Max. 5 kaarten p.p.

Korting Hockey Pro League

De Volkskrant Beeldende Kunstprijs 2019

Oordeel zelf over het werk van de genomineerde jonge en eigenzinnige kunstenaars van De Volkskrant Beeldende Kunstprijs 2019. T/m 16 juni te zien in het Stedelijk Museum Schiedam. Leden krijgen 20% korting op de toegang. Tickets bestel je via stedelijkmuseumschiedam.nl met de kortingscode VBKPsmsRABO!. Of neem deze pagina mee voor korting aan de kassa.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven