Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Jarige Job, Ieder kind verdient een verjaardag

Even iets anders… Niet ieder kind in Nederland kan zijn verjaardag vieren; thuis is er niet altijd geld voor. Stichting Jarige Job helpt met een verjaardagsbox t.w.v. €35 waarin alles zit voor een echte verjaardag, thuis én op school! Help je mee? Doe een donatie!

Meer informatie
Kuitenbijter, 10% korting op wielrensokken

Perfect passende, duurzame wielrensokken met een knipoog. Je vindt ze bij kuitenbijter.com. Leuk voor jezelf of als cadeau voor andere wielrengenieters. Met kortingscode RABO10 10 % korting op iedere online bestelling. Wees snel, anders is jouw favoriet misschien Out of Sock!

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen