Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie winter 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Bowls - gratis proefles! - Drachten

Ook eens de Engelse precisiesport Bowls proberen? Bowls is een sport voor jong en oud, laagdrempelig en fysiek niet extreem zwaar. Tegen inlevering van de bon uit de Rabo &Co wintereditie 2021 van Rabobank Drachten Noordoost Friesland, kun je met twee personen een gratis proefles volgen. De speeldata kun je opvragen via bowlssmallingerland@gmail.com.

Waar: Drachten, sporthal De Drait

Geldig t/m 31 januari 2022

De Waddenparel - Terschelling

Overnachten met korting!

Op Kinnum, de oudste nederzetting van Terschelling, vind je appartementenboerderij de Waddenparel. Kinnum ligt tussen West-Terschelling en Midsland op 50 meter van het Wad. Rabobankleden die een overnachting boeken bij deze prachtige locatie krijgen 10% korting op hun verblijf. Gebruik actiecode RABOBANK10.

Waar: rabobank.nl/ledenaanbiedingen

Geldig t/m 31 maart 2022

Diner bij 't Wapen - Terschelling

Gratis diner t.w.v. 75 euro!

In het dorpje Midsland vind je Boutique Hotel & Café Restaurant ’t Wapen van Terschelling. Naast dat je er kunt overnachten, kun je er ook heerlijk lunchen en dineren. Bij boeking van minimaal drie nachten krijgen Rabobankleden een gratis diner ter waarde van 75 euro. Gebruik actiecode RABOBANK75

Waar: rabobank.nl/ledenaanbiedingen

Geldig t/m 31 maart 2022

Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen