Rabo &Co

Ledenmagzine Rabo &Co

Rabo &Co is ons ledenmagazine. Het verschijnt drie keer per jaar en biedt inspirerende verhalen. In woord en beeld staan we stil bij bijzondere mensen en initiatieven in jouw regio. Ook komen maatschappelijke onderwerpen en financiële zaken aan bod. Elke regio heeft haar eigen magazine.

Nieuwste editie

De zomereditie staat weer bol van de verhalen over leden en klanten die samen proberen de wereld een beetje mooier te maken. Zo spraken we onder andere met energiecoach Arie Heida over de fixbrigades die hij vorige jaar opzette om de energieongelijkheid te bestrijden. Daarnaast komt Niels Postma van Tapp uit Leeuwarden aan het woord. Deze Friese Startup van het jaar 2023 maakt recyclebaar papier slim door er een dun laagje elektronica aan toe te voegen. Verder lees je over de toekomst van afvalplastic, hoe jong en oud omgaan met geld én uiteraard hebben we weer leuke ledenaanbiedingen. Veel leesplezier!

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.