Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Scharrelbox & E-Chopper

Op vertoon van de bon uit magazine Rabo &Co krijg je € 4,50 korting op de huur van een E-Chopper (2 uren) met een Scharrelbox To Go (van €44,50 voor € 40,-). De Scharrelbox To Go bestaat uit een Pieter Poot tas, koffie met muffin, flesje water, eierdoosje met lekkers en na afloop een (take away) Pieter Poot Burger. Bij de E-Chopper krijg je een kaart met de mooiste Pieter Poot Routes! Je kan reserveren door te mailen naar reserveringen@pieterpoot.nl. Geldig in juli en augustus. Vol = vol.

Meer informatie
Korting entree Open Stal

Open Stal viert het 50 jarig bestaan. Op vertoon van de bon uit het magazine Rabo &Co ontvangen leden van Rabobank 1,50 euro korting op de entree. Bezoek de verrassende exposities in en rond het dorp. De expositieruimtes zijn in het dorp en in de bossen rondom het pittoreske plaatsje. De route is wandelend of op de fiets te volgen.

Meer info
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen