Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Zin in barbecue? Aanmaakwokkels en goodiebag voor jou!

"Ook zo’n fan van barbecueën? Bij BBQing weten ze er alles van! Bij afhaal van twee zakken kwaliteitshoutkool, briketten of pellets krijg je er op vertoon van deze voucher als lid van de Rabobank een doos aanmaakwokkels en BBQing Goodiebag bij. Investeren in een nieuwe barbecue? Vraag naar de actie met de gratis barbecueworkshop."

Geldig: tot en met 1 september 2021

Meer informatie
Werkboek: De reis naar jong ondernemerschap

Jonge ondernemers in de dop opgelet! Wil je meer duidelijkheid over of ondernemen wat voor jou is? Het werkboek ‘De reis naar jong ondernemerschap’ helpt je om meer inzicht te krijgen. Als lid van Rabobank koop je het voor slechts € 7,50 (50% korting) via de link hieronder. Wil je een Engels of gesigneerd exemplaar? Geef het aan in het opmerkingenveld van je bestelling.

Geldig: tot en met 1 september 2021

Meer informatie
Jarige Job Ieder kind verdient een verjaardag

Even iets anders dan een aanbieding... In Nederland kunnen elk jaar kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt ze met een verjaardagsbox t.w.v. € 35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Elke maand ontvangen zeker 104 kinderen in onze regio zo'n box. Help jij ook mee? Doe een donatie.

Geldig: Te allen tijde

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen