Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie winter 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Schilderij van mos

Moswens in Asten maakt, voor privé en zakelijk, prachtige en duurzame moswanden. Decoratief groen op de muur straalt rust en natuur uit. Rabobankleden krijgen 10% korting op alle moscirkels, te bestellen op mosschilderij.nl met kortingscode Rabobank10%.

Waar: mosschilderij.nl

Geldig: t/m 31 januari 2022

Workshop mét cadeautje

Coffee Experiences is een gezellig en informatief uitje voor elke koffieliefhebber. Tijdens de 1,5 uur durende workshop in Eindhoven neemt een koffie sommelier je mee in de wereld van koffie en koffiebereidingen. Je proeft verschillende koffies, een koffiecocktail en een latte met een smaakje. Rabobankleden krijgen een extra cadeau bij het reserveren van een workshop, onder vermelding van Rabo &Co in het opmerkingenveld.

Waar: reserveer op coffeeexperiences.nl

Geldig: t/m 30 april 2022

Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen