Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Heerlijke lunch ‘to go’

Op 5 minuten loopafstand van het centrum van Franeker zit Hotel & Restaurant De Stadsherberg. Ze zijn inmiddels alweer een tijdje open en hebben een nieuwe kaart! Op vertoon van deze bon krijgen Rabobankleden 15% korting op een lunch ‘to go’ naar keuze. Geldig tot en met 31 augustus.

Meer informatie
Kaasschaaf cadeau

Homminga's fijne winkeltje bestaat 90 jaar! Voor dit jubileum hebben zij samen met kaasleverancier Vandersterre Holland B.V. een speciale kaas ontwikkeld. De korst is gewassen met karamel wat zorgt voor de mooie diepbruine kleur en de karakteristieke smaak. Bij aankoop van een jubileumkaas krijg je een kaasschaaf cadeau. Op = op.

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen