Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie winter 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Kom je slapen in de molen? Ontvang 5% korting

Tijd voor een weekendje weg? Maak er iets bijzonders van bij De Gespreide Herberg. Je slaapt in een echte molen of een knusse tiny house. Boek met actiecode Rabo2021 via slapenindemolen.nl en je krijgt 5% korting én een heerlijk flesje wijn op de kamer.

De actie loopt tot en met 31 mei 2022.

Broodje bij ticket Kinderdijk

De molens van Kinderdijk: die moet je hebben gezien. En dat hoeft niet op een lege maag. Bij aankoop van een ticket krijg je bij het Kinderdijk-café een gratis broodje.

Geldig tot en met 31 maart 2022 en alleen op vertoon van Rabo &Co

Meer informatie over UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen