Sponsoring en donaties

Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de samenleving. Wil jij meer weten over deze initiatieven? Lees hieronder dan verder!

Rabo ClubSupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Tijdens de Rabobank ClubSupport kunnen onze leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Lees meer over Rabo ClubSupport

Rabo Verenigingsondersteuning

Elke vereniging en stichting heeft doelen en ambities voor de toekomst. Wij helpen graag met het realiseren hiervan. Met Rabo Verenigingsondersteuning bieden we kennis in plaats van geld aan clubs op het gebied van sport en cultuur.

Binnen Rabo Verenigingsondersteuning werken we samen met partner NOC*NSF. We bieden 1-op-1 ondersteuning aan voor specifieke verenigingsvraagstukken, workshops en masterclasses op onderwerpen als 'modern besturen', 'leden werven en binden' en 'geld generen'. Door het overbrengen van kennis en het doelen van onze netwerken helpen we de doelen en ambities van je club waar te maken. De clubs die in het voorjaar 2021 gestart zijn met de nieuwe ronde van ons tweejarig 1-op-1 begeleidingstraject zijn:

  • S.V. Spero (Elst)
  • Schutterij Gijsbrecht van Aemstel en Honderd Morgen (Doornenburg)
  • Stichting Theater de Kik (Elst)
  • Hockeyclub Overbetuwe (Elst)
  • Stichting De Zandse Kerk (Huissen)

Wil je meer weten wat Rabo Verenigingsondersteuning voor jouw club kan betekenen? Bezoek dan de website of stuur een mail naar communicatie.GEZ@rabobank.nl

Lees meer over Rabo Verenigingsondersteuning

Rabobankfonds

Via het Rabobankfonds steunt Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe vernieuwende initiatieven die de leefbaarheid in de regio blijvend verbeteren. Met dit fonds dragen we graag bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en steunen we projecten waarbij ons netwerk, onze kennis en/of een financiële bijdrage nodig is.

Bekijk hieronder eerst de voorwaarden, voordat je jouw aanvraag indient. Anders dan bij sponsoring vragen we geen tegenprestatie. Een belangrijker verschil is dat een commissie bestaande uit ledenraadsleden periodiek beslist aan welke projecten een bijdrage toegekend wordt. De Commissie Rabobankfonds komt ieder kwartaal bij elkaar.

Belangrijke vergaderdata: 

  • Vergadering commissie: 6 september 2021, uw aanvraag moet uiterlijk 23 augustus 2021 binnen zijn.
  • Vergadering commissie: 29 november 2021, uw aanvraag moet uiterlijk 15 november 2021 binnen zijn

Een aanvraag indienen bij het Rabobankfonds

Voorwaarden en procedure

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur