Rabobank Startup & Scale-Up team ondersteunt snelgroeiende, innovatieve bedrijven

7 februari 2023 15:07

Onlangs ondertekende Rients Schuddebeurs, directeur coöperatieve Rabobank, de nieuwe partnerships van Rabobank met UtrechtInc en Dotslash Utrecht. Beide leveren toegevoegde waarde aan het ecosysteem voor innovatie in Utrecht en daarmee een wezenlijke bijdrage aan de Startup en Scale-up community in onze regio.

Startups en Scale-ups dragen door hun innovatiekracht in belangrijke mate bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en zijn de belangrijkste motor voor de groei van de economie en werkgelegenheid in Nederland. Daarom helpen wij hen graag een stapje verder.

Waar kan het Startup & Scale-up team startups mee helpen?

Het succesvol oprichten van een startup en de opschaling naar een volwassen bedrijf is uitdagend. Het Rabobank Start-up en Scale-up team wil een positieve bijdrage leveren aan de kans op succes en de ontwikkelsnelheid van het bedrijf.

Thijs Reiling en Jeroen Ekkel staan als Startup en Scale-up bankers voor Rabobank in Midden-Nederland opgesteld om deze specifieke doelgroep te ondersteunen . “Omdat we dagelijks met snelgroeiende innovatieve bedrijven werken, begrijpen we hun behoeften en uitdagingen. Met onze financiële producten en diensten, ons (internationale) netwerk en onze kennis helpen we hen om hun ambities waar te maken. Doordat we zeer regelmatig tussen de innovatieve startups werken, spreken we veel partijen en kunnen hen met elkaar verbinden en waar nodig voorzien van een passend advies om in de toekomst klaar te zijn voor de markt en verdere groei.”

Ook bieden we financiële oplossingen voor ondernemingen die werken aan een innovatief idee. Kijk op www.rabobank.nl/startup-scaleup voor meer informatie. Een van de unieke producten van Rabobank is de Rabo Innovatielening.

Rabo Innovatielening

Stel, je bent een startup of scale-up ondernemer. En je weet zeker dat met jouw innovatie een hele markt te veroveren is. Maar je hebt alleen dat financiële zetje nog nodig voor die doorontwikkeling van je prototype, of de opschaling naar je markt toe. Kijk dan eens naar de Rabo Innovatielening. In welke levensfase je ook zit, als bank zijn we je go-to partner voor verdere groei”. Meer informatie over de Rabo Innovatielening vind je hier.

Contactgegevens

Wil jij een keer met Thijs of Jeroen in gesprek? Mail dan naar

Thijs.Reiling@rabobank.nl of Jeroen.Ekkel@rabobank.nl.