Kom jij de ledenraad van Helmond Peel Noord versterken?

4 juli 2023 16:54

De coöperatieve Rabobank zoekt ledenraadsleden met een mening. Wil je samen met ons de wereld om jou heen sterker en toekomstbestendiger maken? Dan is de ledenraad echt iets voor jou!

Als ledenraadslid vertegenwoordig je de belangen van de leden van de bank in jouw lokale leefomgeving. Je geeft advies aan de lokale bankdirectie en oefent invloed uit op de koers van de bank. Je gaat aan de slag met een maatschappelijke uitdaging van jouw keuze waar Rabobank zich sterk voor maakt: Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Energietransitie of Banking4Food.

Rabobank is een coöperatie met leden. Die leden hebben zeggenschap over de rol die de bank speelt in de samenleving. Als ledenraadslid behartig je de belangen van de leden. Elke lokale bank heeft zo’n raad. Als lid van de ledenraad ben je ons klankbord, onze ambassadeur en onze kennispartner. Samen met de andere ledenraadsleden vervul je een belangrijke en betekenisvolle rol binnen onze bank.

Weet jij wat er speelt in je omgeving? Heb jij een regionaal netwerk? Heb je kennis van maatschappelijke uitdagingen op het gebied van verduurzaming of energietransitie? Heb je ideeën om financieel gezond gedrag voor iedereen bereikbaar te maken? Of ervaring met circulariteit of innovatie? Een netwerk in de agrarische wereld of in de voedseltransitie? En wil je jouw kennis en je netwerk inzetten voor een sterkere regio? Word dan ons nieuwe ledenraadslid.

Kijk op Sluit je aan bij de Rabobank ledenraad & Doe mee! - Rabobank voor meer informatie. Of is jouw interesse meteen gewekt en wil je direct solliciteren? Vul hier direct het sollicitatieformulier in.

Handig om te weten

    Natuurlijk ben je klant en lid bij Rabobank en woonachtig in het werkgebied van Helmond Peel Noord. Ken je iemand in jouw netwerk die deze rol past? Deel dan de link van deze pagina.