Kom jij de ledenraad van Helmond Peel Noord versterken?

12 maart 2024 15:25

De coöperatieve Rabobank zoekt ledenraadsleden met een mening. Wil jij samen met ons jouw regio versterken? Dan is de ledenraad echt iets voor jou!

Kom jij de ledenraad van Rabobank Meierij en Maashorst versterken?

Als ledenraadslid vertegenwoordig je de belangen van de leden van de bank in jouw lokale leefomgeving. Je geeft advies aan de lokale bankdirectie en oefent invloed uit op de koers van de bank. Je gaat aan de slag met een maatschappelijke uitdaging van jouw keuze waar Rabobank zich sterk voor maakt: Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Energietransitie of Banking4Food.

Rabobank is een coöperatie met leden. Die leden hebben zeggenschap over de rol die de bank speelt in de samenleving. Als ledenraadslid behartig je de belangen van de leden. Elke lokale bank heeft zo’n raad. Als lid van de ledenraad ben je ons klankbord, onze ambassadeur en onze kennispartner. Samen met de andere ledenraadsleden vervul je een belangrijke en betekenisvolle rol binnen onze bank.

Weet jij wat er speelt in je omgeving? Heb jij een regionaal netwerk? En wil je jouw kennis en je netwerk inzetten voor een sterkere regio? Word dan ons nieuwe ledenraadslid.

Rabobank gelooft dat diversiteit onze organisatie sterker en veerkrachtiger maakt en zorgt voor een betere vertegenwoordiging van onze leden. Wij moedigen mensen van alle achtergronden, ervaringen en vaardigheden aan om te solliciteren.

Voor meer informatie kun je onderstaande link raadplegen. Of is jouw interesse meteen gewekt en wil je direct solliciteren? Vul hier het sollicitatieformulier in.

Sluit je aan bij de Rabobank ledenraad & Doe mee! - Rabobank

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via communicatie.obr@rabobank.nl en vermeld dat het gaat om de ledenraad Rabobank Helmond Peel Noord.

Handig om te weten

    Natuurlijk ben je klant en lid bij Rabobank en woonachtig in het werkgebied van Helmond Peel Noord. Ken je iemand in jouw netwerk die deze rol past? Deel dan de link van deze pagina.