Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Shop de zomer bij Lady W mode

De kledingwinkels van Lady W mode hangen boordevol met voorjaars- en zomercollectie. Van maat 38 t/m maat 54, van trendy tot gekleed. Leden van Rabobank shoppen nu extra voordelig. Op vertoon van deze advertentie ontvang je 15% korting op een artikel naar keuze.

Waar: Lady W mode Gaanderen, Dinxperlo en Doetinchem.

Meer informatie
Met korting naar Oyfo

Ga op ontdekkingstocht in het het gloednieuwe Oyfo Techniekmuseum en steek je handen uit de mouwen tijdens interactieve spellen en leuke activiteiten. Ontvang bij bezoek aan het museum een korting van € 2,50 p.p. op de entreeprijs.

Meer informatie
Ieder kind verdient een verjaardag

Even iets anders dan een aanbieding.. In Nederland kunnen elk jaar kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt ze met een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag. Elke maand ontvangen zeker 24 kinderen in de Achterhoek zo'n verjaardagsbox. Help jij mee? Doe een donatie!

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen