Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Vrijkaartje - Voor een lekker dagje zwemmen bij Kriekeput Herpen

Als het een beetje meezit, kunnen we de komende maanden weer lekker zwemmen bij de Kriekeput!

Met een groot bad, een klein bad, een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan en een sproeier is er voor ieder wat wils. Neem deze coupon mee, dan krijg je een vrijkaartje.

Waar: Zwembad de Kriekeput Schaijkseweg 3A in Herpen

Geldig: 1 april t/m 31 oktober 2021

15% korting - Op een lunch bij de alpaca's

Zin in een lunch op een verrassende locatie? Neem dan plaats in de sfeervolle bar van Alpacafarm Vorstenbosch. Of op het terras naast de alpaca's natuurlijk!

Je krijgt 15% korting (inclusief drankjes, maximaal 4 personen). Wil je meer weten over de alpaca's, ze voeren en ze aanraken?
Combineer je lunch dan met een alpaca meet & greet.

Waar: Alpacafarm Vorstenbosch, Leeghandseweg 10a, Vorstenbosch

5% korting - Op een luxe private dining thuis

Wat is nou luxer dan thuis genieten van een complete restaurantervaring? Het team van Lekker van Jeroen bereidt speciaal voor jou een culinair menu met tafelsnacks, amuses, vers brood en verrassende culinaire gerechten, eventueel uitgebreid met een drankenarrangement en andere upgrades. Meer weten? Kijk op de website!

Aanbieding is niet geldig op feestdagen.

Meer informatie
Gratis charcuterie - Bij Restaurant Clemens

Strijk je na een fietstocht of wandeling neer op het overdekte, verwarmde terras van Restaurant Clemens? Dan krijg je bij je borrel een gratis charcuterie met verschillende gedroogde hammen, salami's, brood en smeersels. Liever een ontspannen avondje uit? Start dan je diner met deze smaakvolle charcuterie.

Waar: Restaurant Clemens, Willibrordusweg 81, Oss

25% korting op de catalogus van Eva Jospin: Paper Tales 

Ontdek in Het Noordbrabants Museum de sprookjesachtige werelden van Eva Jospin. Met simpel bruin karton creëert Jospin indrukwekkende monumentale installaties. Droom weg in een wereld vol bomen, struiken en fantasierijke bouwsels.

Bestel nu met 25% korting de tentoonstellingscatalogus.

Koop de catalogus via de site
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen