Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie winter 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Stichting Supervrouw - korting op boek

15 % korting op boek 'Fuck, ik heb kanker'

Stichting Supervrouw is er voor vrouwen die vechten tegen borstkanker. In het boek 'Fuck, ik heb kanker' krijgt de 43-jarige Ilse te horen dat ze borstkanker heeft.

Leden van de bank ontvangen 15 % korting op het boek en e-book. Gebruik de kortingscode RABOBANK. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Supervrouw.

Waar?
www.supervrouw.nl

Geldig tot en met december 2021.

website
Tweede ticket gratis Noordbrabants Museum

Beleef Brabant in het Noordbrabants Museum

In 'Het verhaal van Brabant' ontdek je de geschiedenis, cultuur en kunst van Brabant. De nieuw ingerichte zaal toont een mix van kunst, voorwerpen en multimedia.

Leden krijgen het tweede ticket gratis (geldig bij twee volwassen tickets a € 15,00). Kinderen tot en met 18 jaar gratis entree.

Waar?
hnbm.nl/rabobank

Geldig tot en met 31 maart 2022.

bestel tickets
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen