De Peel duurzaam sterker maken door onze bijdrage

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Peelland Zuid kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van onze bank mogen online hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen en zo € 275.000,- verdelen. De stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze club krijgt.

Inschrijven clubs

Clubs die willen deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen zich van donderdag 1 tot en met zaterdag 31 maart 2018 inschrijven.

Inschrijven club voor deelname

Veelgestelde vragen en antwoorden

Stemmen

Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen stemmen. Zij ontvangen een persoonlijke stemcode. Van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 brengen zij online hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club mag worden uitgebracht. Elke stem is geld waard en zo beslissen onze leden welk bedrag de clubs ontvangen.

Word ook lid en stem de volgende editie mee

Sponsoring

Rabobank Peelland Zuid sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Het is niet mogelijk om sponsoraanvragen in te dienen. Wij kiezen onze partners zelf. Veel van de lokale verenigingen en stichtingen kunnen een mooie bijdrage verdienen met de Rabobank Clubkas Campagne.

Fonds voor Duurzame Initiatieven

Samen de Peelregio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken. Dat is het doel van het fonds duurzame initiatieven. Een initiatief komt in aanmerking als het een langdurige bijdrage levert aan een van economische pijlers van deze Peelregio en/of een zeer belangwekkend maatschappelijk probleem of kans raakt. De steun van de Rabobank bestaat uit meedenken, delen en inzetten van onze kennis, expertise en netwerk en het meewerken en (voor)financieren.

Vragen of een aanvraag indienen? Neem dan contact op met Wendy Maas via (0493) 393 500.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven