De Peel duurzaam sterker maken door onze bijdrage

Als Rabobank staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Met sponsoring en donaties versterken we de lokale samenleving.

Fonds Duurzame Initiatieven

Jaarlijks investeren we een deel van onze winst in de Peelregio. Kansrijke initiatieven die de regio (Asten, Deurne, Mierlo en Someren) duurzaam sterker maken kunnen rekenen op onze steun. Het doel is samen de regio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken. Een initiatief komt in aanmerking als het een bijdrage levert aan een van de lokale economische pijlers of een zeer belangwekkend maatschappelijk probleem of kans raakt. Iedere inwoner uit onze Peelregio (gemeenten Asten, Deurne, Mierlo en Someren) kan een initiatief indienen. De steun van de Rabobank bestaat uit meedenken, delen en inzetten van onze kennis, expertise en netwerk, meewerken en (voor)financieren. Neem voor meer informatie contact op met Wendy Maas, adviseur Marketing & Communicatie. U bereikt haar via (0493) 393 500.

Sponsoring

Het is het voor verenigingen & stichtingen niet mogelijk een sponsoraanvraag in te dienen. Als bank kiezen we zelf onze partners. We ondersteunen het lokale verenigingsleven jaarlijks met een bijdrage vanuit de Rabo ClubSupport. 

Rabo ClubSupport

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker. En zo ons hele land.

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas). En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Meer over Rabo ClubSupport lees je hier

Inschrijven voor Rabo ClubSupport 2020 is mogelijk vanaf 4 mei. Lokale clubs en verenigingen worden hier per mail over geïnformeerd. De stemperiode vindt eind september plaats waarna de uitslag medio oktober volgt.

Rabo Verenigingsondersteuning

Iedere vereniging en stichting heeft doelen en ambities voor de toekomst. Als coöperatie die bijdraagt aan de lokale leefomgeving, helpt Rabobank Peelland Zuid graag met het realiseren hiervan. Door het overbrengen van kennis en delen van onze netwerken helpen we met Rabo Vereningsondersteuning de doelen en ambities van lokale clubs waar te maken.

Lees meer over Rabo Verenigingsondersteuning

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven