De Peel duurzaam sterker maken door onze bijdrage

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring, Rabobank Clubkas Campagne en het Fonds Duurzame Initiatieven versterkt Rabobank Peelland Zuid de lokale samenleving.

Rabobank Clubkas Campagne

Met een caravan vol cheques gingen de ambassadeurs 'on tour'.  Kris kras door het werkgebied van Rabobank Peelland Zuid werden de cheques uitgereikt. In 12 dorpen maakten we er een feestje van. Bovendien reikten we in elk dorp een originaliteitsprijs uit. Bekijk onderstaande video om te zien hoe gezellig het was!

Aftermovie Clubkas Campagne Roadshow 2017

Ook je stemmen uitbrengen!

De leden van de bank mogen jaarlijks via de Rabobank Clubkas Campagne het beschikbaar gestelde bedrag verdelen over verenigingen en stichtingen in ons werkgebied. Dit doen zij door het uitbrengen van 5 stemmen op 5 deelnemende clubs. Elke stem is geld waard en zo beslissen onze leden welk bedrag de clubs ontvangen. 

Wordt ook lid en stem de volgende editie mee.

Editie 2018

In het voorjaar van 2018 kunnen clubs zich weer inschrijven om deel te nemen. Leden ontvangen in de maand april hun stemkaart en in mei gaan we weer on tour om de cheques uit te delen. Via deze pagina houden we je op de hoogte. 

Sponsoring

Rabobank Peelland Zuid sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Het is niet mogelijk om sponsoraanvragen in te dienen. Wij kiezen onze partners zelf. Veel van de lokale verenigingen en stichtingen kunnen een mooie bijdrage verdienen met de Rabobank Clubkas Campagne.

Fonds voor Duurzame Initiatieven

Samen de Peelregio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken. Dat is het doel van het fonds duurzame initiatieven. Een initiatief komt in aanmerking als het een langdurige bijdrage levert aan een van economische pijlers van deze Peelregio en/of een zeer belangwekkend maatschappelijk probleem of kans raakt. De steun van de Rabobank bestaat uit meedenken, delen en inzetten van onze kennis, expertise en netwerk en het meewerken en (voor)financieren.

Vragen of een aanvraag indienen? Neem dan contact op met Wendy Maas via (0493) 393 500.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven