De Peel duurzaam sterker maken door onze bijdrage

Als Rabobank staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Met sponsoring en donaties versterken we de lokale samenleving.

Fonds Duurzame Initiatieven

Jaarlijks investeren we een deel van onze winst in de Peelregio. Kansrijke initiatieven die de regio (Asten, Deurne, Mierlo en Someren) duurzaam sterker maken kunnen rekenen op onze steun. Het doel is samen de regio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken. Een initiatief komt in aanmerking als het een bijdrage levert aan een van de lokale economische pijlers of een zeer belangwekkend maatschappelijk probleem of kans raakt. Iedere inwoner uit onze Peelregio (gemeenten Asten, Deurne, Mierlo en Someren) kan een initiatief indienen. De steun van de Rabobank bestaat uit meedenken, delen en inzetten van onze kennis, expertise en netwerk, meewerken en (voor)financieren. Neem voor meer informatie contact op met Wendy Maas, adviseur Marketing & Communicatie. U bereikt haar via (0493) 393 500.

Sponsoring

Het is het voor verenigingen & stichtingen niet mogelijk een sponsoraanvraag in te dienen. Als bank kiezen we zelf onze partners. We ondersteunen het lokale verenigingsleven jaarlijks met een bijdrage vanuit de Rabo ClubSupport. 

Rabo ClubSupport

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterken. En zo ons hele land.

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas). En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Meer over Rabo ClubSupport lees je hier

Inschrijven voor de editie 2020 is mogelijk vanaf juni 2020. Het lokale clubleven wordt hierover per mail geïnformeerd.

Lokale clubs en leden doen mee

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Peelland Zuid en aan de voorwaarden voldoen kunnen meedoen aan de Rabo ClubSupport. De leden van onze bank mogen online hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen. De stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze club krijgt.

Via onderstaande link leest u de voorwaarden en veelgestelde vragen en antwoorden.

Voorwaarden en veelgestelde vragen

Bekijk hier de uitslag van de editie 2019

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven