De Peel duurzaam sterker maken door onze bijdrage

Als Rabobank staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Met sponsoring en donaties versterken we de lokale samenleving.

Fonds Duurzame Initiatieven

Jaarlijks investeren we een deel van onze winst in de Peelregio. Kansrijke initiatieven die de regio (Asten, Deurne, Mierlo en Someren) duurzaam sterker maken kunnen rekenen op onze steun. Het doel is samen de regio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken. Een initiatief komt in aanmerking als het een bijdrage levert aan een van de lokale economische pijlers of een zeer belangwekkend maatschappelijk probleem of kans raakt. Iedere inwoner uit onze Peelregio (gemeenten Asten, Deurne, Mierlo en Someren) kan een initiatief indienen. De steun van de Rabobank bestaat uit meedenken, delen en inzetten van onze kennis, expertise en netwerk, meewerken en (voor)financieren. Neem voor meer informatie contact op met Wendy Maas, adviseur Marketing & Communicatie. U bereikt haar via (0493) 393 500.

Sponsoring

Het is het voor verenigingen & stichtingen niet mogelijk een sponsoraanvraag in te dienen. Als bank kiezen we zelf onze partners. We ondersteunen het lokale verenigingsleven jaarlijks met een bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne. 

Rabobank Clubkas Campagne

Via de Rabobank Clubkas Campagne stellen wij een deel van onze winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Het verenigingsleven is de ruggengraat van onze lokale samenleving en heeft een belangrijke, verbindende functie. Rabobank Peelland Zuid levert daar graag een bijdrage aan. Het budget voor de Rabobank Clubkas Campagne is afkomstig uit ons coöperatief dividend, dat wij op een eerlijke, originele en doeltreffende manier beschikbaar stellen aan lokale verenigingen en stichtingen. Met optimale invloed van onze leden, want bij onze bank telt de mening van leden mee. Ook als het om de verdeling van donatiegelden gaat.

Deelnemen

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Peelland Zuid en aan de voorwaarden voldoen kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van onze bank mogen online hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen. De stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze club krijgt. In 2018 verdeelden we € 275.000,-- via de Rabobank Clubkas Campagne. Clubs die willen deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen zich vanaf 1 maart 2019 tot en met 31 maart 2019 inschrijven.

Via onderstaande link leest u de voorwaarden en veelgestelde vragen en antwoorden.

Voorwaarden en veelgestelde vragen

Terugblik editie 2018

477 lokale clubs namen deel aan de 11de editie van de Clubkas Campagne en maar liefst 64% van onze leden brachten vijf unieke stemmen uit. De bank stelde ook deze editie maar liefst € 275.000 beschikbaar. Van de roadshow maakten we een leuk filmpje. Bekijk onderstaande video om te zien hoe gezellig het was!

Aftermovie Clubkas Campagne Roadshow 2018

De uitslag 2018

Benieuwd naar de volledige uitslag. Kijk hieronder voor een overzicht met de bedragen die de deelnemende clubs in ontvangst mochten nemen.

Volledige uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven