De Peel duurzaam sterker maken door onze bijdrage

Als Rabobank staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Met sponsoring en donaties versterken we de lokale samenleving.

Fonds Duurzame Initiatieven

Jaarlijks investeren wij een deel van onze winst in de Peelregio. Kansrijke initiatieven die de regio (Asten, Deurne, Mierlo en Someren) duurzaam sterker maken, kunnen rekenen op onze steun. Het doel is samen de regio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken. Een initiatief komt in aanmerking als het een bijdrage levert aan een van de lokale economische pijlers of een zeer belangwekkend maatschappelijk probleem of kans raakt. Iedere inwoner uit onze Peelregio (gemeenten Asten, Deurne, Mierlo en Someren) kan een initiatief indienen. De steun van Rabobank bestaat uit meedenken, delen en inzetten van onze kennis, expertise en netwerk, meewerken en (voor)financieren. Neem voor meer informatie contact op met Wendy Maas, adviseur Marketing, Communicatie & Coöperatie. Je bereikt haar via 06 10 38 97 61.

Sponsoring

Het is voor verenigingen en stichtingen niet mogelijk een sponsoraanvraag in te dienen. Als bank kiezen we zelf onze partners maar ondersteunen het lokale verenigingsleven jaarlijks met een bijdrage vanuit Rabo ClubSupport.

Rabo ClubSupport

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong tot en oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker. En zo ons hele land.

Als coöperatieve bank investeert Rabobank daarom elk jaar haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs, stichtingen en verenigingen met Rabo ClubSupport. Zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker maken. Met Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas) beslissen leden mee via welke verenigingen en stichtingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk want elke stem is geld waard.

De inschrijfperiode voor verenigingen en stichtingen voor Rabo ClubSupport start dinsdag 1 september. Clubs ontvangen hiervoor per mail een uitnodiging om zich in te schrijven. De stemperiode start op maandag 5 oktober waarna de stemperiode op zondag 25 oktober sluit. De uitslag wordt in november bekend gemaakt. Houd onze site in de gaten en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Lees meer over Rabo ClubSupport

Rabo Verenigingsondersteuning

Iedere vereniging en stichting heeft doelen en ambities voor de toekomst. Als coöperatie die bijdraagt aan de lokale leefomgeving, helpt Rabobank Peelland Zuid hier graag bij. Door het overbrengen van kennis en ons netwerk helpen we met Rabo Verenigingsondersteuning de doelen en ambities van lokale clubs waar te maken.

De in maart geplande Inspiratiesessies konden vanwege de uitbraak van het corona virus niet doorgaan. We verwachten begin 2021 opnieuw te kunnen starten. Eind 2020 is het voor verenigingen en stichtingen mogelijk om in te schrijven voor Rabo Verenigingsondersteuning. Zij ontvangen via e-mail een persoonlijke uitnodiging voor inschrijving.

Lees meer over Rabo Verenigingsondersteuning

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven