De Peel duurzaam sterker maken door onze bijdrage

Als Rabobank staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Met sponsoring en donaties versterken we de lokale samenleving.

Fonds Duurzame Initiatieven

Jaarlijks investeren wij een deel van onze winst in de Peelregio. Kansrijke initiatieven die de regio (Asten, Deurne, Mierlo en Someren) duurzaam sterker maken, kunnen rekenen op onze steun. Het doel is samen de regio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken. Een initiatief komt in aanmerking als het een bijdrage levert aan een van de lokale economische pijlers of een zeer belangwekkend maatschappelijk probleem of kans raakt. Iedere inwoner uit onze Peelregio (gemeenten Asten, Deurne, Mierlo en Someren) kan een initiatief indienen. De steun van Rabobank bestaat uit meedenken, delen en inzetten van onze kennis, expertise en netwerk, meewerken en (voor)financieren. Neem voor meer informatie contact op met Wendy Maas, adviseur Marketing, Communicatie & Coöperatie. Je bereikt haar via 06 10 38 97 61.

Dien hier je aanvraag in

Sponsoring

Rabobank Peelland Zuid sponsort op het gebied van sport, kunst en cultuur. Het is niet mogelijk om sponsoraanvragen in te dienen, we nemen geen aanvragen in behandeling. Wij hebben een beperkt aantal sponsorships met lokale partijen. Het initiatief ligt daarbij bij de bank. Een groot deel van de plaatselijke clubs kan, als ze aan de voorwaarden voldoen, meedoen met Rabo Clubsupport.

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport 2020 is inmiddels afgerond. De uitslag is bekend en de winnaars hebben hiervan bericht gehad. Uiteraard krijgt deze actie in 2021 een vervolg. Nadere berichtgeving hierover zal in de loop van 2021 plaatsvinden. Aangezien alle communicatie via e-mail verloopt is het belangrijk om de contactgegevens van de club altijd actueel te houden en ons toestemming te verlenen dat we berichten rondom acties naar de club mogen versturen. Bij twijfel, controleer het dan en pas het indien nodig aan via onderstaande link.

Gegevens bedrijf wijzigen

Lees meer over Rabo ClubSupport

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur