Sponsoring en donaties

Wij geloven dat mensen zoals jij en ik de samenleving duurzaam sterker kunnen maken. Daarom besteden wij in 2018 € 420.000,- aan initiatieven die welzijn en welvaart versterken. Dat doen we in Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten. 

Stimuleringsfonds

Via het Stimuleringsfonds ondersteunen wij lokale initiatieven die de samenleving versterken. Het is tijdelijk niet mogelijk om een nieuwe aanvraag in te dienen.

Samen Sterker Fonds

Met het Samen Sterker Fonds stimuleert Rabobank Randmeren sociaal maatschappelijke initiatieven die de regio versterken. 

In 2018 maakten vijf projecten kans op een financiële bijdrage van € 22.500,-. Stichting Gelukkig Ouder Worden Putten won deze mooie geldprijs.

Leden van Rabobank Randmeren konden de einduitslag beïnvloeden door te stemmen op hun favoriete initiatief.

Zij konden stemmen via Facebook en via een een online stemronde, beide telde voor 20% mee. Daarnaast konden zij stemmen in de zaal, dit telde voor 10% mee. De vakjury bestaande uit de burgemeesters van Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten en de directievoorzitter bepaalde de overige 50% van de totale beoordeling.

Clubkas Campagne

Jaarlijks doen zo’n 150 stichtingen en verenigingen die bij Rabobank Randmeren bankieren mee aan de Clubkas Campagne. Hiermee verdienen zij geld voor de eigen clubkas. Leden van Rabobank Randmeren bepalen via een online stemronde de hoogte van het bedrag dat een club ontvangt.

Sponsoring

Rabobank Randmeren sponsort lokale clubs op het gebied van sport en cultuur.
Als voorwaarden stellen wij dat de organisatie bij Rabobank Randmeren bankiert en dat de club gevestigd en actief is in de gemeente Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk (behalve Hoevelaken) of Putten. Bij sponsoring vragen wij altijd een tegenprestatie. Wilt u weten of uw club in aanmerking komt voor sponsoring? Wij gaan graag met uw club in gesprek. Neem contact met ons op via communicatie.randmeren@rabobank.nl.

communicatie.randmeren@rabobank.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven