Sponsoring en donaties

Wij geloven dat mensen zoals u en ik de samenleving duurzaam sterker kunnen maken. Daarom besteden wij in 2017 € 500.000,- aan goede initiatieven die welzijn en welvaart versterken. Dat doen we in Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten.

Stimuleringsfonds

Via het Stimuleringsfonds ondersteunen wij lokale initiatieven die de samenleving versterken. Benieuwd hoe we dat doen of nieuwsgierig of uw initiatief in aanmerking komt voor een bijdrage uit het fonds? Kijk snel op de speciale actiesite. Direct een aanvraag doen? Vul het online aanvraagformulier in.

Samen Sterker Fonds

Eenmaal per jaar strijden vijf initiatieven in een competitie om een bijdrage uit het Samen Sterker Fonds.

Daarmee stimuleren wij initiatieven die het verdienvermogen in de regio versterken, de levensloop van mensen optimaliseren of die bijdragen aan een betere leefomgeving.

Leden van Rabobank Randmeren, de bewoners van Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten en de burgemeesters van alle gemeenten bepalen via Facebook, stemrondes en een spannende finale wie de winnaar wordt.

Clubkas Campagne

Jaarlijks doen zo’n 150 stichtingen en verenigingen die bij Rabobank Randmeren bankieren mee aan de Clubkas Campagne. Hiermee verdienen zij geld voor de eigen clubkas. Leden van Rabobank Randmeren bepalen via een online stemronde de hoogte van het bedrag dat een club ontvangt.

Sponsoring

Rabobank Randmeren sponsort lokale clubs op het gebied van sport en cultuur.
Als voorwaarden stellen wij dat de organisatie bij Rabobank Randmeren bankiert en dat de club gevestigd en actief is in de gemeente Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk (behalve Hoevelaken) of Putten. Bij sponsoring vragen wij altijd een tegenprestatie. Wilt u weten of uw club in aanmerking komt voor sponsoring? Wij gaan graag met uw club in gesprek. Neem contact met ons op via communicatie.randmeren@rabobank.nl.

communicatie.randmeren@rabobank.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven