Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Uitjesbazen, Korting op escape games voor thuis

Ga jij voor het oplossen van een moord of ga je aan de slag met het bouwen van een eigen datacenter? Je kunt deze games vanuit eigen huis spelen. Uitjesbazen biedt nu tijdelijk het Online Moordspel en Escape the Firm aan met een korting tot maar liefst 53%! Je betaalt € 28,50 per game (ongeacht het aantal personen).

Meer informatie
10% korting bij 2NDMSG

Je las in Rabo &Co al over de unieke hoodies van 2NDMSG waarop tekeningen staan van kinderen met een toekomstdroom. Door de aankoop van je hoodie breng je die droom dichterbij. Als Rabobanklid krijg je 10% korting op de hele collectie en krijg je de originele tekening er ook bij. Gebruik de kortingscode RABO10.

Meer informatie
15% korting op een strandlaken

Deze hoody is te gebruiken als strandlaken en als badponcho. Heerlijk zachte velourskwaliteit met een afmeting van 100x200 cm. De capuchon is gevoerd met een neonkleur. Keuze uit diverse kleuren (prijs vanaf € 34,95 incl. verzenden) én je kunt er je eigen naam of andere tekst op laten zetten. Je krijgt 15% korting met de code RABO2021.

Meer informatie
€10 van Dwarz voor jou!

De coolste shirts en jeans, de tofste tracksuits en de mooiste jurken en rokjes van alleen maar topmerken? Die vind je bij Dwarz Kidz & Teenz in Deurne of Horst! Zij staan van dinsdag t/m zaterdag voor je klaar en helpen je graag. Dwarz trakteert je met de coupon uit de Rabo&Co op € 10 korting bij besteding vanaf € 75 (te besteden op nieuwe en afgeprijsde artikelen). Tot snel bij Dwarz!

Waar: Stationsstraat 25 in Deurne en Kerkstraat 30 in Horst

Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen