Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Sanadome - Korting op entrée

Extra voordelig ontspannen? Sanadome biedt Rabobankleden €7,50 korting op dagentree of €5,- korting op avondentree én gratis badslippers. In alle thermaalbaden stroomt verwarmd water uit onze eigen zoet- en zout-waterbron; de ultieme ontspanning voor spieren en gewrichten. Sanadome volgt de corona richtlijnen, zodat u onbezorgd en ontspannen kan genieten van uw verblijf. Voor actuele info en om deze aanbieding te reserveren, kunt u terecht op de website van Sanadome door op 'Meer informatie' te klikken.

Waar: Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen Geldig: t/m 30 november 2021

Meer informatie
Gratis scones - Why Not

Bij Why Not gaan ze voor klassieke en stoere gerechten met oog voor kwaliteit en detail. Heerlijke broodjes, salades, lunch specials en royale ontbijtjes. Voor Rabobankleden bieden ze een smakelijke aanbieding: bij inlevering van deze actie krijg je gratis scones met jam en clotted cream bij een Why Not Weekend Breakfast (elke zaterdag en zondag). Dát is nog eens een fijne manier om het weekend te vieren. Deze aanbieding geldt ook voor take away.

Waar: Van Welderenstraat 15 in Nijmegen Geldig: t/m 30 november 2021

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen