Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Shared dining bij de Leurse Hof

Restaurant De Leurse Hof is gevestigd in een voormalige boerderij uit 1840. Rust na een mooie wandeling uit tijdens een Shared Dining voor 2 personen. Laat je verrassen door onze lekkerste gerechten! Op vertoon van deze coupon krijg je €10 korting op 3-gangen Shared Dining voor twee. Geldig op dinsdag, woensdag of donderdag in januari 2020. M.u.v. de feestdagen. Graag vooraf reserveren.

Waar: Leurseweg 4, 6615 AJ Leur

Shared dining bij de Leurse Hof

Bekijk De Leurse Hof

Vrijheidsmuseum - 50% entreekorting voor 1 persoon

Het Vrijheidsmuseum is een historisch educatief museum dat voor jong en oud het verhaal vertelt van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. Centraal staat de Tweede Wereldoorlog, in samenhang met de geschiedenis van de 20e eeuw én de actualiteit. Laat je nog tot 25 november meeslepen met het verhaal van Afro-Amerikaanse soldaten in Nederland óf bezoek onze vaste expositie.

Vrijheidsmuseum - 50% entreekorting voor 1 persoon

Bekijk het Vrijheidsmuseum

Bedrijf Verkopen

Monique Delsink runde ruim tien jaar lang samen met haar toenmalige partner een arbodienst. Totdat ze de passie voor haar werk kwijtraakte en besloot dat ze niet eindeloos met haar bedrijf wilde doorgaan. In het boek Verkoopgeluk vertelt ze over haar ervaring met het verkopen van haar bedrijf en geeft ze tips. Kernboodschap van haar boek: wees eerlijk tegenover jezelf of je nog wel met het bedrijf verder wilt, bereid je financieel, juridisch, maar ook financieel goed voor op de verkoop en zorg voor een vertrouwenspersoon bij wie je je verhaal kwijt kunt. op vertoon van deze aanbieding ontvang je €5,- korting op een boekexemplaar en betaal je slechts €22,50. Of bestel het boek online met de kortingscode: Dichterbij2019.

Bedrijf Verkopen Rabobank Rijk van Nijmegen

Meer informatie

Stasdock - Laat maar hangen

De Stasdock is een krachtige en stijlvolle muurbeugel voor jouw sportfiets en zo uitgerust dat je er ook fietsaccesoires in kunt opslaan, zoals je schoenen, helm, bril en luchtcapsules. Geschikt voor elk type racefiets. Voorzien van twee inkepingen voor een kettingslot. Exclusief voor Rabobankleden te bestellen met 20% korting met kortingscode: rabodock20 via onderstaande website.

Ga naar website

Lekker uit eten

In een 19e-eeuws Nijmeegs monumentaal pand presenteren chef Manuel Jansen en zijn Marieke aan u restaurant De Limus. Met zijn jarenlange ervaring schotelt Manuel en zijn brigade u in geheel eigen stijl dagvers zijn huisgemaakte creaties voor. Op vertoon van deze Dichterbij krijgt u per persoon een aperitief van het huis bij uw diner. 

Gratis aperitief bij restaurant De Limus

Meer informatie en reserveringen

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven