Uw lidmaatschap

Maak het verschil in jouw buurt

Als klant draag je indirect bij aan een mooiere wereld. De Rabobank is namelijk een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Doe je mee?

Lid worden betekent:

 • Gratis toegang met 1 druk op de knop
 • Stemrecht om o.a. mee te beslissen naar welke club of vereniging onze winst gaat
 • Korting op exclusieve events waarbij je gelijk aan jouw club doneert
 • Rabo &Co magazine 3 keer per jaar op je deurmat

Hoe gaat dat precies?

 • Registreer je: Hier zijn geen kosten aan verbonden. Opzeggen? Daar doen we niet moeilijk over, dat kan op ieder moment. 
 • Krijg toegang: In de Rabo App vind je steeds meer activiteiten voor leden terug. Je kunt er voor kiezen om gewoon even rond te kijken, of om gelijk mee te doen.
 • Doe mee: We houden van actieve en betrokken leden. Graag nodigen we je daarom uit deel te nemen aan een van de events, mee te denken met de bank of meteen de handen uit de mouwen te steken voor jouw favoriete club of vereniging. Maar niets moet! We vinden het al fijn dat je er gewoon bent.

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Montaditos bij aanvang diner

Met zijn restaurant Casa Valencia haalt Marco Engelen de ongedwongen Spaanse sfeer naar Nijmegen. Heerlijk authentieke tapas voor elk moment van de dag. In hartje Nijmegen, naast het Koningsplein, staan de deuren van Casa Valencia wijd open voor iedereen die even lekker wil ontspannen en genieten. Op vertoon van deze aanbieding krijgen gasten bij aanvang van hun diner smaakvolle montaditos (kleine hapjes) van het huis.

Waar: Pauwelstraat 9 in Nijmegen
Geldig: t/m 29 november 2020

Ledenaanbieding

Lees meer

€2,50 korting op streekproducten

In natuurgebied de Ooijpolder ligt Ooijs Moois: een pluktuin waar je in het zomerseizoen zelf frambozen, bramen en bessen of een mooie bos bloemen bij elkaar kunt plukken. Naast struinen en verzamelen kun je hier ook terecht voor heerlijke en pure streekproducten. Ooijs Mooijs verkoopt onder andere zelfgemaakte cider, vruchtensappen en jam. Proeven? Raboleden krijgen bij besteding vanaf €10 aan streekproducten en op vertoon van deze actie €2,50 korting.

Waar: Leuthsestraat 3 in Ooij
Geldig: t/m 29 november 2020

Ledenaanbieding

Lees meer

Gratis aperitief bij aanvang diner

In restaurant De Limus schotelt chefkok Manuel Jansen zijn gasten in geheel eigen stijl zijn dagverse en huisgemaakte creaties voor. Zijn gerechten bevatten veel verse groenten en speciaal geselecteerde specerijen, en zijn samengesteld met veel liefde en passie. De Limus serveert een wisselend menu van drie, vier of vijf gangen, dat ook vegetarisch beschikbaar is. Op vertoon van deze aanbieding krijgen gasten een gratis aperitief naar keuze.

Waar: Kerkstraat 205 in Nijmegen
Geldig: t/m 31 december 2020

Ledenaanbieding

Lees meer

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven