Uw lidmaatschap

Maak het verschil in jouw buurt

Als klant draag je indirect bij aan een mooiere wereld. De Rabobank is namelijk een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Doe je mee?

Lid worden betekent:

 • Gratis toegang met 1 druk op de knop
 • Stemrecht om o.a. mee te beslissen naar welke club of vereniging onze winst gaat
 • Korting op exclusieve events waarbij je gelijk aan jouw club doneert
 • Rabo &Co magazine 3 keer per jaar op je deurmat

Hoe gaat dat precies?

 • Registreer je: Hier zijn geen kosten aan verbonden. Opzeggen? Daar doen we niet moeilijk over, dat kan op ieder moment. 
 • Krijg toegang: In de Rabo App vind je steeds meer activiteiten voor leden terug. Je kunt er voor kiezen om gewoon even rond te kijken, of om gelijk mee te doen.
 • Doe mee: We houden van actieve en betrokken leden. Graag nodigen we je daarom uit deel te nemen aan een van de events, mee te denken met de bank of meteen de handen uit de mouwen te steken voor jouw favoriete club of vereniging. Maar niets moet! We vinden het al fijn dat je er gewoon bent.

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

ilovenijmegen.nl - Waterfles cadeau

Draag jij Nijmegen een warm hart toe? Kijk dan snel op ilovenijmegen.nl: de webshop vol Nimweegse producten. Van nuilerd-koffiemokken tot warme hoodies en bier van Nijmeegse brouwers. 3% van alle omzet gaat naar een Nijmeegs goed doel. Voor Raboleden biedt de webshop een speciale aanbieding: bij een bestelling van minimaal €49,95 krijg je een Nijmegen waterfles ter waarde van €7,99 cadeau (zolang de voorraad strekt). Gemaakt van suikerriet, BPA vrij en vaatwasser bestendig. 

Kortingscode: ILOVERABOBANK
Waar: ilovenijmegen.nl 
Geldig: t/m 1 april 2021

Ledenaanbieding

Meer informatie

Uniek & sfeervol - Geurende verrassing

De Vier Jaargetijden is een unieke, eigenwijze en vernieuwende winkel met sfeervolle producten. Interieur, decoratie, cadeau en lifestyle staan hier centraal. In de winkel en webshop vind je merken zoals Maison Berger, PTMD, Riverdale, Bridgewater, Burkley en IKKI. Speciaal voor Raboleden biedt eigenaresse Gina Hendriks een geurende verrassing ter waarde van €7,95 bij je volgende aankoop (van tenminste €10). De actie is geldig in de winkel en op vertoon van deze aanbieding.

Waar: Julianaplein 162 B in Beuningen
Geldig: t/m 31 januari 2021

Ledenaanbieding

Meer informatie

Sanadome - Korting op entree

Extra voordelig ontspannen? Sanadome biedt Rabobankleden €7,50 korting op dagentree of €5 op avondentree, en gratis badslippers. In alle thermaalbaden stroomt verwarmd water uit onze eigen zoet- en zoutwaterbron; de ultieme ontspanning voor spieren en gewrichten. Maak je verblijf compleet met een wellness of beauty behandeling en geniet van een lunch, borrelplank of diner in het spa restaurant of de spa lounge. Reserveer via sanadome.nl/rabo en neem deze actie en je legitimatiebewijs mee naar je bezoek.

Waar: Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen
Geldig: t/m 31 maart 2021

Ledenaanbieding

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven