Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Op de ijzers

Wijchen Schaatst: het leukste winterevenement van de regio! Als u dit artikel inlevert bij de kassa, ontvangt u 5 schaatskaartjes voor de prijs van 4. Dit betekent dat u 3 euro korting krijgt. 1 kaartje is goed voor 2 uur schaatsplezier of voor het huren van schaatsen. Wijchen Schaatst vindt plaats van 14 december 2018 t/m 6 januari 2019.

Wijchen schaatst

Kijk op

Lekker uit eten

In een 19e-eeuws Nijmeegs monumentaal pand presenteren chef Manuel Jansen en zijn Marieke aan u restaurant De Limus. Met zijn jarenlange ervaring schotelt Manuel en zijn brigade u in geheel eigen stijl dagvers zijn huisgemaakte creaties voor. Op vertoon van deze Dichterbij krijgt u per persoon een aperitief van het huis bij uw diner. 

Gratis aperitief bij restaurant De Limus

Meer informatie en reserveringen

Bron van ontspanning

In Sanadome kunt u heerlijk genieten van warm thermaalwater van minimaal 33°C en heeft u de keuze uit o.a. een zoutwaterbad, thermaalbaden, stoom- & mintkamer, kruidenwhirlpools en een groot thermaal buitenbad. Als Rabobank-lid krijgt u €8,50 korting op de dagentree en Sanadome badslippers, €6,00 korting op de avondentree en Sanadome badslippers. Online reserveren wordt geadviseerd, maar op vertoon van deze aanbieding wordt de korting ook aan de kassa verrekend. Geldig voor maximaal 4 personen t/m 31-03-2019. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen of arrangementen. Badkleding in de Thermen is verplicht, een badjas wordt geadviseerd.

Korting entree Sanadome

Meer informatie of reserveren

Fiets op orde

Fietsplezier Malden staat bekend om de klantgerichtheid en goede service. Op vertoon van deze aanbieding ontvangt u 10% korting op de reparatie van uw fiets. Deze aanbieding is geldig tot 21 oktober 2018. Meer informatie:  www.fietspleziermalden.nl

Fiets op orde

Bezoek de website

Lekker eten bij bistro Flores

Aan het Kelfkensbos in het centrum van Nijmegen ligt Bistro Flores, diner en patio. Flores staat voor kwaliteit en eenvoud; smaak en gerechten zonder poespas vormen de basis. Ook biedt het restaurant ongeveer negentig verschillende Europese wijnen aan. Op vertoon van dit artikel krijgt u in de maand oktober voor twee personen een glas cava bij uw diner. Meer informatie: www.bistroflores.nl.

Lekker eten bij bistro Flores

Bezoek de website

Tentoonstelling: ik, Maria van Gelre

'Ik, Maria van Gelde' is de eerste grote expositie over Maria van Gelre. De expositie in Museum Het Valkhof vertelt het levensverhaal van deze bijna moderne, zelfbewuste middeleeuwse vorstin en powervrouw. Vanwege de vele parallellen wordt zij ook wel de Máxima van de 15de eeuwgenoemd. De expositie laat de boeiende levensreis van Maria van Gelre zien aan de hand van ruim honderd(kunst)objecten: miniaturen en handschriften, schilderkunsten sculpturen en textiel en sieraden. Hoogtepunt vormt een selectie van veertig speciaal voor de tentoonstelling gerestaureerde pagina’s uit het omvangrijke gebedenboek van Maria van Gelre, een van de grootste middeleeuwse kunstschatten van Nederland. Op vertoon van dit artikel krijgt u bij het uitgiftepunt een gratis audiotour ter waarde van € 2,50. Meer informatie vindt u op de website.

Bezoek de website

Pannenkoeken eten bij 't Hoogstraatje

Bent u pannenkoekenfan? Dan zit u goed bij ‘t Hoogstraatje. Hier eet u pannenkoeken in allerlei heerlijke variaties. Geen kant en klaar beslag, geen toevoegingen én echte boter in de koekenpan. Op vertoon van dit artikel krijgt u in de maanden oktober en november 10% korting op uw hele rekening. Alvast een pannenkoek uitzoeken? Neem dan een kijkje op de website. 

Pannenkoeken eten bij 't Hoogstraatje

Bezoek de website

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven