Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Profielschets ledenraad Rabobank Rijk van Nijmegen

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij (PDF)

Ledenaanbiedingen

Lunchroom Borboleta

Nieuw op de Lange Hezelstraat 95 in Nijmegen: Lunchroom Borboleta. Kom gezellig lunchen in deze hippe, huiselijke lunchroom waar de bediening in handen is van mensen met een (verstandelijke)  beperking. Tegen inlevering van dit artikel krijgt u bij uw lunch een warme drank cadeau. Geldig van 1 maart tot 1 juni 2017 voor 2 personen.

Bezoek de website

Oosters eten bij Konbanwa

Hotel Restaurant Konbanwa ligt midden in de bosrijke omgeving van Heilig Landstichting. U kunt er onder andere genieten van heerlijke sushi. Tegen inlevering van dit artikel krijgt u 10% korting op een 'all you can eat' dinerarrangement. Maximaal 2 personen per bon. Geldig op maandag t/m woensdag. De actie loopt t/m 31 mei 2017.

Oosters eten bij Konbanwa

Bezoek de website

Dagje uit Julianatoren

De Julianatoren biedt méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen. Bestel nu een toegangskaart met maar liefst € 5,00 korting van € 22,50 voor € 17,50 pp. Ga naar de website www.julianatoren.nl/rabobank en vul de kortingscode RABOBANK17 in. De toegangskaart is geldig t/m 30 juni 2017.

Dagje uit Julianatoren

Bezoek de website

Bloomon

Met bloomon heb je altijd verse bloemen in huis, recht van de kweker afgeleverd aan je voordeur. Ontvang nu een bijpassende vaas t.w.v. 15 euro en een handige care kit (inclusief bloemsnijder) cadeau bij je eerste bos bloemen. Ga naar de website www.bloomon.nl en voer de giftcode HAPPYRABO in tijdens de laatste stap van het bestelproces.

Bloomon

Bezoek de website

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven