Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Profielschets ledenraad Rabobank Rijk van Nijmegen

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij (PDF)

Ledenaanbiedingen

Korting huidscan Beautyhuis style

Beautyhuis style is geen reguliere schoonheidssalon, maar een salon voor echte huidverbetering. Laat een uitgebreide huidanalyse maken door middel van een huidscan. Op vertoon van dit artikel betaalt u geen € 135 maar slechts € 67,50. Deze aanbieding is geldig op donderdag en per persoon eenmalig te gebruiken. Geldig tot 30 juli 2017.

Korting huidscan Beautyhuis style

Bezoek de website

Inspiratievol vergaderen

Binnen de muren van het eeuwenoude Besiendershuis ontstaan de meest creatieve ideeën. Zij bieden diverse vergaderarrangementen. Als lid ontvangt u een kunstzinnige bonbon bij de koffie en een flesje speciaal gebrouwen Besiendersbier. Interesse? Stuur uw mail naar Corrie Kuijs: info@besiendershuis.com onder vermelding van ‘actie Dichterbij’. Geldig t/m 31 december 2017. 

Inspiratievol vergaderen

Bezoek de website

Inspiratievol vergaderen

De SOLIS Vac Pro Metal (type 569) is een volautomatische vacuümmachine die zowel droge als vochtige levensmiddelen kan vacumeren en sealen. De perfecte accessoire voor een BBQ liefhebber en helpt voedselverspilling te voorkomen. Profiteer van € 30 voordeel + gratis verzending en betaal € 79,90 via www.klantvoordeelshop.nl/rabobank.

SOLIS Vacuümmachine

Bezoek de website

Dagje pretpark Tivoli

Met dit artikel ontvangt u € 5 korting op de entreeprijs van Amusementspark Tivoli in Berg en Dal. U betaalt slechts € 8 in plaats van € 13 (maximaal 4 personen). De actie is geldig t/m 22 oktober 2017 en alleen bij betalingen aan de kassa. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties/online tickets. Niet inwisselbaar tegen contant geld.

Dagje pretpark Tivoli

Bezoek de website

Vierdaagsepakket Landwinkel Diervoort

Landwinkel Diervoort uit Wijchen heeft voor de Nijmeegse Vierdaagse een streekpakket vol lekkere en gezonde producten samengesteld. Het pakket bestaat onder meer uit verschillende kazen uit de eigen kaasmakerij, sap van Van Wagenberg uit Overasselt, koekjes van Van Eigen Deeg uit Nijmegen en jam van Van Woerkom confituren. Op vertoon van dit artikel betaalt u tijdens de Vierdaagse slechts € 25.

Vierdaagsepakket Landwinkel Diervoort

Bezoek de website

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven