Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wereld vol plezier

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal biedt al meer dan 60 jaar vermaak voor jong en oud. Ontdek onze tientallen kinder- en familieattracties en speeltoestellen. Laat je verleiden door onze activiteiten binnen en buiten. Op vertoon van deze aanbieding ontvang je € 4,75 korting op de entreeprijs van Amusementspark Tivoli in Berg en Dal en betaal je slechts € 10,00 in plaats van € 14,75 (max. 4 pers.). De actie is geldig t/m 27 oktober 2019 en alleen bij betalingen aan de kassa. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties/online tickets. Niet inwisselbaar tegen contant geld..

Wereld vol plezier

www.parktivoli.nl

Culinaire uitdaging

Niemand minder dan de Amsterdamse sterrenchef Ron Blaauw verbond in 2016 zijn naam als huisadviseur aan Bistrobar Berlin, gelegen aan de Daalseweg in Nijmegen Oost. Op vertoon van deze aanbieding ontvangt iedereen aan tafel een glas Cava GRATIS als start voor een bruisende avond in Berlin! Geldig op alle dagen t/m 30 juni 2019.

Culinaire uitdaging

www.bistrobarberlin.nl

Hockey-toppers

Hockey Pro League is de nieuwe topcompetitie van de Internationale Hockey Federatie (FIH). Acht landen bij de mannen en negen landen bij de vrouwen spelen een volledige competitie tegen elkaar. Speciaal voor leden hebben we een aantal kaarten met 15% korting voor de wedstrijd op 20 juni 2019. Wil je erbij zijn? Ga naar rabobank.nl/dichterbij. Max. 5 kaarten p.p.

Hockey-toppers

www.rabobank.nl/dichterbij

Lekker uit eten

In een 19e-eeuws Nijmeegs monumentaal pand presenteren chef Manuel Jansen en zijn Marieke aan u restaurant De Limus. Met zijn jarenlange ervaring schotelt Manuel en zijn brigade u in geheel eigen stijl dagvers zijn huisgemaakte creaties voor. Op vertoon van deze Dichterbij krijgt u per persoon een aperitief van het huis bij uw diner. 

Gratis aperitief bij restaurant De Limus

Meer informatie en reserveringen

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven