Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
 • stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Vier het leven

De Firma is dé plek om het leven te vieren. Ons restaurant is geïnspireerd op de laid back restaurants van Kaapstad en Sydney, maar dan gewoon in de oude benedenstad van Nijmegen! U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner op misschien wel het mooiste terras van de stad, met uitzicht op de Waal. Met onze aperitivobar zijn wij ook dé plek voor uw borrel! Wilt u wat meer privé zitten, dan hebben we de Opkamer, boven een van de oudste toegangspoorten van de stad. Deze ruimte is ook uitstekend geschikt voor een vergadering met bijzonder uitzicht. In juli en augustus 2018 krijgt u 10% korting op uw gehele rekening op vertoon van deze aanbieding. 

Vier het leven

Ga naar de website

Pretpark voor jong en oud

Op vertoon van deze aanbieding ontvangt u € 5,- korting op de entreeprijs van Amusementspark Tivoli in Berg en Dal en betaalt u slechts € 8,75 in plaats van € 13,75 (max. 4 pers.). De actie is geldig t/m 28 oktober 2018 en alleen bij betalingen aan de kassa. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties/onlinetickets. Niet inwisselbaar tegen contant geld. 

Pretpark voor jong en oud

Ga naar de website

Train je lachspieren

Kom een avondje heerlijk ontspannen. Op vrijdag 21 september 2018 opent East Side Comedy Night het nieuwe theaterseizoen in de Lindenberg in Nijmegen. Alle soorten humor komen voorbij: van gortdroog tot supersappig. Rabobankleden ontvangen € 5,- korting op de entreeprijs. Gebruik de kortingscode: Rabo18. Kaarten zijn vanaf 14 mei beschikbaar op www.delindenberg.com.

Train je lachspieren

Ga naar de website

Theetje drinken

Verscholen in de uiterwaarden van de Millingerwaard, in een uiterst hoekje van Nederland, stuit de argeloze wandelaar of fietser op een exotische verrassing, een paradijs in de polder: de Millinger Theetuin. Op vertoon van deze aanbieding krijgt u bij uw bezoek een taartje cadeau. Geldig tot 15 augustus 2018. 

Theetje drinken

Ga naar de website

Sfeervol eten

Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vindt u Arsenaal 1824, een gezellig Grand Café en sfeervol Restaurant voor jong en oud. Op vertoon van deze aanbieding bieden wij u in ons Restaurant tot en met 31 augustus 2018 de volgende actie aan: twee heerlijke 3-gangen keuzemenu’s inclusief een glas Prosecco als aperitief voor € 24,50 p.p.

Sfeervol eten

Ga naar de website

Ontdek LekkerLokaal

LekkerLokaal levert u alle soorten lokale groenten & fruit, kazen, bieren, wijnen, sappen, honingen, jammen en nog veel meer fijne ambachtelijke streekproducten uit het Rijk van Nijmegen. Bestel vóór 1 september via onze website www.lekkerlokaal.nl en krijg:

 • 20% korting op uw eerste Kistje; een boodschappenpakket gevuld met uw keuze aan lokale (vers-) producten. Kan 100% biologisch! Kortingscode: Rabobank.
 • 10% korting op onze lokale (houdbare) streekproducten, lokaal ambachtelijk en/of met lokale producten gemaakt. Kortingscode: lokaal lekkers.
 • 20% korting op de eerste vier keer wekelijks werkfruit. Gezond en vers fruit voor in uw bedrijf. Stuur een mail naar info@lekkerlokaal.nl.

Ontdek LekkerLokaal

Ga naar de website

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Hoe ziet de wereld eruit als je niets ziet? Beleef het in het muZIEum! In de donkerbeleving ervaar je hoe het is om volledig blind te zijn. Of kies voor de unieke stadswandeling Expeditie ribbelroute. Met een virtualrealitybril ontdek je hoe het is om slechtziend te zijn. Bekijk de stad eens door andere ogen! Bij alle belevingen neemt een blinde of slechtziende gids je mee in hun wereld. Op vertoon van deze advertentie krijgen Rabobank-leden € 2,50 korting per persoon op het reguliere tarief. Maximaal vier personen per advertentie en niet geldig i.c.m. andere acties. Deze aanbieding is geldig van 1 april tot en met 30 september 2018. Je dient telefonisch te reserveren via (024) 200 10 50. 

Ga naar de website

Met korting naar Go Short!

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen vertoont in vijf dagen de beste korte films van dit moment op het grote doek. Tijdens het festival ontdekt u de grootse ideeën van talentvolle filmmakers, of u nu een vertoning uit de competitie bezoekt, een filmblok vol comedy of een workshop met de kinderen. Go Short 2018 maakt van Nijmegen dé internationale korte film-hotspot. De tiende editie van Go Short vindt plaats in LUX van 11 tot en met 15 april 2018. Op vertoon van deze advertentie ontvangen Rabobank- leden aan de festivalkassa € 3,00 korting op een filmblokticket (maximaal 2 tickets per persoon). Het volledige programma is te vinden op de website van het festival.

Ga naar de website

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven