Uw lidmaatschap

Maak het verschil in jouw buurt

Als klant draag je indirect bij aan een mooiere wereld. De Rabobank is namelijk een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Doe je mee?

Lid worden betekent:

 • Gratis toegang met 1 druk op de knop
 • Stemrecht om o.a. mee te beslissen naar welke club of vereniging onze winst gaat
 • Korting op exclusieve events waarbij je gelijk aan jouw club doneert
 • Rabo &Co magazine 3 keer per jaar op je deurmat

Hoe gaat dat precies?

 • Registreer je: Hier zijn geen kosten aan verbonden. Opzeggen? Daar doen we niet moeilijk over, dat kan op ieder moment. 
 • Krijg toegang: In de Rabo App vind je steeds meer activiteiten voor leden terug. Je kunt er voor kiezen om gewoon even rond te kijken, of om gelijk mee te doen.
 • Doe mee: We houden van actieve en betrokken leden. Graag nodigen we je daarom uit deel te nemen aan een van de events, mee te denken met de bank of meteen de handen uit de mouwen te steken voor jouw favoriete club of vereniging. Maar niets moet! We vinden het al fijn dat je er gewoon bent.

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Pannenkoek van het huis

Te midden van een grensoverschrijdend natuurgebied en pal aan de Rijn, vind je Koffie en Eethuis De Gelderse Poort. Geniet van het prachtige uitzicht, een goede kop koffie of een heerlijke maaltijd. Raboleden krijgen op vertoon van deze actie een naturel pannenkoek van het huis. Zijn we gesloten in verband met coronamaatregelen? Dan geldt deze aanbieding ook voor afhalen. Meer informatie vind je op de-gelderse-poort.com.

Waar: Rijndijk 6 in Millingen aan de Rijn

Geldig: t/m 31 december 2021

Ledenaanbieding

Meer informatie

Korting op zonnepanelen

Zonnepanelen verdienen zichzelf terug met een flink rendement. Ze dragen positief bij aan het milieu én aan de waarde van je woning. Bij Sungevity is de overstap naar zonnestroom zo gemaakt. Je regelt alles gewoon online, wanneer het jou uitkomt. Vraag nu gratis advies en ontvang € 300,- korting op een compleet zonnestroomsysteem. Inclusief installatie én 10 jaar SunSure opbrengstgarantie.

Waar: Rabobank.nl/ledenaanbiedingen

Geldig: t/m 30 april 2021

Meer informatie

€20 korting op Happyhaves

Heb jij ook weleens een gevoel van stress of weinig energie door de drukke wereld om ons heen? Kom volledig tot rust met de Happyhaves Arizona diffuser. De natuurlijke oliën verbeteren je gemoedstoestand en de luchtkwaliteit. Ideaal voor in huis, tijdens een yogasessie of als je aan het werk bent. Al onze producten zijn met liefde en ecovriendelijke materialen gemaakt. Speciaal voor Raboleden bieden we €20 korting.

Kortingscode: rabobank20

Waar: happyhaves.nl/rabobank-special

Geldig: t/m 1 juni 2021

Ledenaanbieding

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur