Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Bedrijf Verkopen

Monique Delsink runde ruim tien jaar lang samen met haar toenmalige partner een arbodienst. Totdat ze de passie voor haar werk kwijtraakte en besloot dat ze niet eindeloos met haar bedrijf wilde doorgaan. In het boek Verkoopgeluk vertelt ze over haar ervaring met het verkopen van haar bedrijf en geeft ze tips. Kernboodschap van haar boek: wees eerlijk tegenover jezelf of je nog wel met het bedrijf verder wilt, bereid je financieel, juridisch, maar ook financieel goed voor op de verkoop en zorg voor een vertrouwenspersoon bij wie je je verhaal kwijt kunt. op vertoon van deze aanbieding ontvang je €5,- korting op een boekexemplaar en betaal je slechts €22,50. Of bestel het boek online met de kortingscode: Dichterbij2019.

Bedrijf Verkopen Rabobank Rijk van Nijmegen

Meer informatie

Stasdock - Laat maar hangen

De Stasdock is een krachtige en stijlvolle muurbeugel voor jouw sportfiets en zo uitgerust dat je er ook fietsaccesoires in kunt opslaan, zoals je schoenen, helm, bril en luchtcapsules. Geschikt voor elk type racefiets. Voorzien van twee inkepingen voor een kettingslot. Exclusief voor Rabobankleden te bestellen met 20% korting met kortingscode: rabodock20 via onderstaande website.

Ga naar website

Wereld vol plezier

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal biedt al meer dan 60 jaar vermaak voor jong en oud. Ontdek onze tientallen kinder- en familieattracties en speeltoestellen. Laat je verleiden door onze activiteiten binnen en buiten. Op vertoon van deze aanbieding ontvang je € 4,75 korting op de entreeprijs van Amusementspark Tivoli in Berg en Dal en betaal je slechts € 10,00 in plaats van € 14,75 (max. 4 pers.). De actie is geldig t/m 27 oktober 2019 en alleen bij betalingen aan de kassa. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties/online tickets. Niet inwisselbaar tegen contant geld..

Wereld vol plezier

www.parktivoli.nl

Lekker uit eten

In een 19e-eeuws Nijmeegs monumentaal pand presenteren chef Manuel Jansen en zijn Marieke aan u restaurant De Limus. Met zijn jarenlange ervaring schotelt Manuel en zijn brigade u in geheel eigen stijl dagvers zijn huisgemaakte creaties voor. Op vertoon van deze Dichterbij krijgt u per persoon een aperitief van het huis bij uw diner. 

Gratis aperitief bij restaurant De Limus

Meer informatie en reserveringen

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven