Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Fiets op orde

Fietsplezier Malden staat bekend om de klantgerichtheid en goede service. Op vertoon van deze aanbieding ontvangt u 10% korting op de reparatie van uw fiets. Deze aanbieding is geldig tot 21 oktober 2018. Meer informatie:  www.fietspleziermalden.nl

Fiets op orde

Bezoek de website

Lekker eten bij bistro Flores

Aan het Kelfkensbos in het centrum van Nijmegen ligt Bistro Flores, diner en patio. Flores staat voor kwaliteit en eenvoud; smaak en gerechten zonder poespas vormen de basis. Ook biedt het restaurant ongeveer negentig verschillende Europese wijnen aan. Op vertoon van dit artikel krijgt u in de maand oktober voor twee personen een glas cava bij uw diner. Meer informatie: www.bistroflores.nl.

Lekker eten bij bistro Flores

Bezoek de website

Tentoonstelling: ik, Maria van Gelre

'Ik, Maria van Gelde' is de eerste grote expositie over Maria van Gelre. De expositie in Museum Het Valkhof vertelt het levensverhaal van deze bijna moderne, zelfbewuste middeleeuwse vorstin en powervrouw. Vanwege de vele parallellen wordt zij ook wel de Máxima van de 15de eeuwgenoemd. De expositie laat de boeiende levensreis van Maria van Gelre zien aan de hand van ruim honderd(kunst)objecten: miniaturen en handschriften, schilderkunsten sculpturen en textiel en sieraden. Hoogtepunt vormt een selectie van veertig speciaal voor de tentoonstelling gerestaureerde pagina’s uit het omvangrijke gebedenboek van Maria van Gelre, een van de grootste middeleeuwse kunstschatten van Nederland. Op vertoon van dit artikel krijgt u bij het uitgiftepunt een gratis audiotour ter waarde van € 2,50. Meer informatie vindt u op de website.

Bezoek de website

Pannenkoeken eten bij 't Hoogstraatje

Bent u pannenkoekenfan? Dan zit u goed bij ‘t Hoogstraatje. Hier eet u pannenkoeken in allerlei heerlijke variaties. Geen kant en klaar beslag, geen toevoegingen én echte boter in de koekenpan. Op vertoon van dit artikel krijgt u in de maanden oktober en november 10% korting op uw hele rekening. Alvast een pannenkoek uitzoeken? Neem dan een kijkje op de website. 

Pannenkoeken eten bij 't Hoogstraatje

Bezoek de website

Verantwoord de natuur in huis halen

Mensen halen de natuur in huis om er elke dag van te genieten. Bij De Museumwinkel.com doet u dit op een verantwoorde manier. De winkel is de eerste en grootste taxidermy- en natuurhistorische winkel van Nederland en biedt dan ook een uniek assortiment aan opgezette dieren. Variërend van een ijsbeer en een leeuw tot een zebra en vele kleurrijke vogels. Ook verkoopt De Museumwinkel.com exotische vlinders, insecten, stolpen, skeletten en andere wonderen der natuur. Op vertoon van dit artikel ontvangt u in de maanden september en oktober 10% korting in de winkel in Nijmegen. U kunt ook de kortingscode RABO2018 gebruiken bij uw bestelling via www.demuseumwinkel.com.

Verantwoord de natuur in huis halen

Bezoek de website

Nederlandse wijnfeesten

Op 28, 29 en 30 september 2018 is Groesbeek trots gastheer van de Nederlandse Wijnfeesten. Drie dagen lang kunt u proeven, beleven en genieten van alles wat met wijn te maken heeft. Op vertoon van dit artikel krijgt u € 2,- korting op de entreeprijs van € 12,- (max. 2 personen). Hiervoor ontvangt u o.a. een exclusief proefglas. Ga voor meer informatie naar de website.

Nederlandse wijnfeesten

Bezoek de website

Pretpark voor jong en oud

Op vertoon van deze aanbieding ontvangt u € 5,- korting op de entreeprijs van Amusementspark Tivoli in Berg en Dal en betaalt u slechts € 8,75 in plaats van € 13,75 (max. 4 pers.). De actie is geldig t/m 28 oktober 2018 en alleen bij betalingen aan de kassa. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties/onlinetickets. Niet inwisselbaar tegen contant geld. 

Pretpark voor jong en oud

Ga naar de website

Sfeervol eten

Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vindt u Arsenaal 1824, een gezellig Grand Café en sfeervol Restaurant voor jong en oud. Op vertoon van deze aanbieding bieden wij u in ons Restaurant tot en met 31 augustus 2018 de volgende actie aan: twee heerlijke 3-gangen keuzemenu’s inclusief een glas Prosecco als aperitief voor € 24,50 p.p.

Sfeervol eten

Ga naar de website

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Hoe ziet de wereld eruit als je niets ziet? Beleef het in het muZIEum! In de donkerbeleving ervaar je hoe het is om volledig blind te zijn. Of kies voor de unieke stadswandeling Expeditie ribbelroute. Met een virtualrealitybril ontdek je hoe het is om slechtziend te zijn. Bekijk de stad eens door andere ogen! Bij alle belevingen neemt een blinde of slechtziende gids je mee in hun wereld. Op vertoon van deze advertentie krijgen Rabobank-leden € 2,50 korting per persoon op het reguliere tarief. Maximaal vier personen per advertentie en niet geldig i.c.m. andere acties. Deze aanbieding is geldig van 1 april tot en met 30 september 2018. Je dient telefonisch te reserveren via (024) 200 10 50. 

Ga naar de website

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven