Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wereld vol plezier

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal biedt al meer dan 60 jaar vermaak voor jong en oud. Ontdek onze tientallen kinder- en familieattracties en speeltoestellen. Laat je verleiden door onze activiteiten binnen en buiten. Op vertoon van deze aanbieding ontvang je € 4,75 korting op de entreeprijs van Amusementspark Tivoli in Berg en Dal en betaal je slechts € 10,00 in plaats van € 14,75 (max. 4 pers.). De actie is geldig t/m 27 oktober 2019 en alleen bij betalingen aan de kassa. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties/online tickets. Niet inwisselbaar tegen contant geld..

Wereld vol plezier

www.parktivoli.nl

Culinaire uitdaging

Niemand minder dan de Amsterdamse sterrenchef Ron Blaauw verbond in 2016 zijn naam als huisadviseur aan Bistrobar Berlin, gelegen aan de Daalseweg in Nijmegen Oost. Op vertoon van deze aanbieding ontvangt iedereen aan tafel een glas Cava GRATIS als start voor een bruisende avond in Berlin! Geldig op alle dagen t/m 30 juni 2019.

Culinaire uitdaging

www.bistrobarberlin.nl

Met korting naar het International Music Meeting Festival

Tijdens het International Music Meeting Festival hoor je de beste muziek wereldwijd. Geniet bijvoorbeeld van adembenemende jazz uit New York of dans mee met een brassband uit Zuid-Amerika. Als lid van Rabobank ga je nu met korting naar het festival.

Met korting naar het International Music Meeting Festival

Ontdek het festival

Music Meeting gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Tijdens het Pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Met meer dan dertig concerten. Maar ook met interviews, mini-concerten, masterclasses, workshops en een muzikaal kinderprogramma.

Korting op een dagkaart

Als lid van de Rabobank kun je Music Meeting bezoeken met een korting van ruim 25%. Een dagkaart voor zaterdag 8, zondag 9 of maandag 10 juni bestel je al voor €20 (excl. service & transactiekosten). Vul hiervoor bij het bestellen de kortingscode in: RABOMM19.

Voor kinderen t/m 16 jaar is de entree gratis.

Bestel tickets

Geniet van de lente

Ook de lentekriebels flink te pakken? Hoog tijd om je tuin weer lenteklaar te maken. Op die manier kun je optimaal genieten van je tuin, terras en gazon. Eind april staan veel planten alweer in volle bloei en valt er genoeg te snoeien en te maaien. Planten die binnen hebben overwinterd, kun je weer langzaamaan laten wennen aan buiten, jonge plantjes kun je voorzichtig verpotten. Kortom, er is genoeg te doen. Laat je voor deze zomer inspireren en kom eens langs bij Tuinwereld Wijchen. Op 6 duizend vierkante meter hebben we alles wat je voor een fijne zomer in je tuin of op je balkon nodig hebt. Profiteer van onze mooie aanbieding en geniet tussen het winkelen door van een heerlijke kop koffie met appeltaart voor € 1,- i.p.v. € 2,95. Deze korting is geldig t/m 31 mei, op vertoon van deze aanbieding. Max. 2 personen.

Geniet van  de lente

www.tuinwereld.nl

Hockey-toppers

Hockey Pro League is de nieuwe topcompetitie van de Internationale Hockey Federatie (FIH). Acht landen bij de mannen en negen landen bij de vrouwen spelen een volledige competitie tegen elkaar. Speciaal voor leden hebben we een aantal kaarten met 15% korting voor de wedstrijd op 20 juni 2019. Wil je erbij zijn? Ga naar rabobank.nl/dichterbij. Max. 5 kaarten p.p.

Hockey-toppers

www.rabobank.nl/dichterbij

Eigenzinnige kunst

Oordeel zelf over het werk van de genomineerde jonge en eigenzinnige kunstenaars van De Volkskrant Beeldende Kunstprijs 2019. T/m 16 juni te zien in het Stedelijk Museum Schiedam. Leden krijgen 20% korting op de toegang. Tickets bestel je via stedelijkmuseumschiedam.nl met de kortingscode VBKPsmsRABO!. Of neem deze pagina mee voor korting aan de kassa.

www.stedelijkmuseumschiedam.nl

Lekker uit eten

In een 19e-eeuws Nijmeegs monumentaal pand presenteren chef Manuel Jansen en zijn Marieke aan u restaurant De Limus. Met zijn jarenlange ervaring schotelt Manuel en zijn brigade u in geheel eigen stijl dagvers zijn huisgemaakte creaties voor. Op vertoon van deze Dichterbij krijgt u per persoon een aperitief van het huis bij uw diner. 

Gratis aperitief bij restaurant De Limus

Meer informatie en reserveringen

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven