Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden uit Rijk van Nijmegen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijk van Nijmegen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Hoe ziet de wereld eruit als je niets ziet? Beleef het in het muZIEum! In de donkerbeleving ervaar je hoe het is om volledig blind te zijn. Of kies voor de unieke stadswandeling Expeditie ribbelroute. Met een virtualrealitybril ontdek je hoe het is om slechtziend te zijn. Bekijk de stad eens door andere ogen! Bij alle belevingen neemt een blinde of slechtziende gids je mee in hun wereld. Op vertoon van deze advertentie krijgen Rabobank-leden € 2,50 korting per persoon op het reguliere tarief. Maximaal vier personen per advertentie en niet geldig i.c.m. andere acties. Deze aanbieding is geldig van 1 april tot en met 30 september 2018. Je dient telefonisch te reserveren via (024) 200 10 50. 

Ga naar de website

Genieten bij Brownies&downieS

Brownies&downieS is een nieuw lunchrestaurant in Nijmegen waar mensen werken met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons kunt u in een prettige en ontspannen ambiance genieten van kwalitatief hoogstaande gerechten. Gemaakt en geserveerd door onze bijzondere medewerkers. Wat dacht u van een gezonde lunch? Een smakelijke high tea met vrienden? Of probeer onze heerlijke brownies. Kom snel kennismaken in de Van Welderenstraat. Wij staan voor u klaar! U krijgt in april 2018 op vertoon van deze advertentie 10% korting op de hele rekening! Brownies&downieS, Van Welderenstraat 95, Nijmegen, browniesanddownies.nl, tel: (024) 206 53 23

Prinsenkwartier

De was doen is een feestje

De Wit Wasserij is een wasserette. En een bar. En een donutshop. Maar lijkt totaal niet op de doorsnee wasserettes, bars en donutshops. Het is een uitkomst voor (horeca-)ondernemers en studenten zonder wasmogelijkheden. En voor bewuste consumenten die duurzaamheid belangrijk vinden. Maar De Wit Wasserij is ook een plek voor mensen zonder wasgoed, maar met oog voor bijzondere zaakjes. Bij De Wit Wasserij is wastijd geen verloren tijd. Trouwens: we heten wel De Wit Wasserij, maar bij ons betaalt u cashless. Op vertoon van deze advertentie krijgt u een drankje en donut naar keuze als u een wasje draait in onze wasserette aan de Hertogstraat 5, Nijmegen.

Prinsenkwartier

Ga naar de website

Met korting naar Go Short!

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen vertoont in vijf dagen de beste korte films van dit moment op het grote doek. Tijdens het festival ontdekt u de grootse ideeën van talentvolle filmmakers, of u nu een vertoning uit de competitie bezoekt, een filmblok vol comedy of een workshop met de kinderen. Go Short 2018 maakt van Nijmegen dé internationale korte film-hotspot. De tiende editie van Go Short vindt plaats in LUX van 11 tot en met 15 april 2018. Op vertoon van deze advertentie ontvangen Rabobank- leden aan de festivalkassa € 3,00 korting op een filmblokticket (maximaal 2 tickets per persoon). Het volledige programma is te vinden op de website van het festival.

Ga naar de website

Voordelig op reis met TUI

Cultuur of natuur, dichtbij huis of juist ver weg; het maakt niet uit waar u naartoe wilt. Speciaal voor leden van de Rabobank heeft TUI aantrekkelijke reisaanbiedingen.

Bekijk het actuele reisaanbod voor Rabobankleden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven