Onze coöperatieve bijdrage

Onze coöperatieve bijdrage

Als coöperatieve bank investeert Rabobank Rijssen-Enter elk jaar een deel van de winst in de lokale samenleving. Wij geloven dat duurzame groei leidt tot een betere wereld en dat wij hier als bank, samen met klant en partners, een relevante bijdrage aan kunnen leveren. Dit doen wij onder andere door middel van initiatieven. Wil jij meer weten over deze initiatieven? Lees hieronder dan verder!

Rabo ClubSupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Tijdens Rabo ClubSupport kunnen onze leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Rabo Verenigingsondersteuning

Elke vereniging en stichting heeft doelen en ambities voor de toekomst. Wij helpen je graag met het realiseren hiervan. Met Rabo Verenigingsondersteuning bieden we kennis in plaats van geld aan clubs op het gebied van sport en cultuur.

Als supporter van Sport en Cultuur biedt Rabobank i.s.m. haar partners Achterhoek in Beweging, NOC*NSF, LKCA en Kunstbende Rabo ClubSupport/VO aan. Rabobank is erg benieuwd naar de ambities van verenigingen en stichtingen. Als onderdeel van ons lokale sponsorbeleid zijn wij aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met Verenigingsondersteuning bieden we verenigingen o.a. intensieve begeleiding op maat, masterclasses en workshops ondersteund door professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Wil je meer weten wat Rabo Verenigingsondersteuning voor jouw club kan betekenen of wil je een pitch indienen? Bezoek dan de website.

Rabo Coöperatiefonds

Met het Rabo Coöperatiefonds steunen we projecten en initiatieven van stichtingen en verenigingen in Rijssen, Enter, Notter en Zuna. Een commissie van de ledenraad beslist welk initiatief financiële steun ontvangt.