Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Verwennerij bij Pilkington's

Restaurant Pilkington’s, bekend om de geweldige High Tea, lunch, High Wine en Engelse sweets, vind je aan de voet van de Sint Jan. Maak nu ook kennis op elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond met Pilkington’s ‘Dinner Tonight’: een bijzonder 3-gangen keuzemenu. Met deze coupon krijg je een glas bubbels van het huis erbij én een huisgemaakte merengue bij vertrek.
Vermeld bij je reservering op pilkingtons.nl de kortingscode RABO&CO.

Waar: Torenstraat 5 in ‘s-Hertogenbosch

15% korting - Hip aan het water

Deze hoody is te gebruiken als strandlaken en als badponcho. Heerlijk zachte velourskwaliteit met een afmeting van 100x200 cm. De capuchon is gevoerd met een neonkleur. Keuze uit diverse kleuren (prijs vanaf € 34,95 incl. verzenden) én je kunt er je eigen naam of andere tekst op laten zetten.

Je krijgt 15% korting met de code RABO2021.

Bekijk de website
25% korting op de catalogus van Eva Jospin: Paper Tales 

Ontdek in Het Noordbrabants Museum de sprookjesachtige werelden van Eva Jospin. Met simpel bruin karton creëert Jospin indrukwekkende monumentale installaties. Droom weg in een wereld vol bomen, struiken en fantasierijke bouwsels.

Bestel nu met 25% korting de tentoonstellingscatalogus.

Koop de catalogus via de site
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen