Rabobank Stad en Midden Groningen

Samen sterker in stad en midden Groningen

Actief in uw omgeving , samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank Stad en Midden Groningen

Activiteiten

DatumActiviteitDetails
Donderdag 29 septemberDag van het Nieuwe Financieren

Een dag voor ondernemers met plannen. En dat zijn er nogal wat in Nederland, weten we. Deze dag gaat over die plannen van de grond krijgen met de juiste financiering, om ze beter te maken en om te leren van experts.
Aanmelden

Zaterdag 1 oktober 2016Hypotheek InloopspreekuurLoop binnen in een van onze vestigingen in Veendam, Hoogezand of Groningen. 
Lees meer
Zaterdag 5 novemberKvK Startersdag

Presentaties, informatiemarkt en netwerken met andere ondernemers voor startende ondernemers.
Lees meer

Dinsdag 8 en woensdag 9 novemberPromotiedagen Noord Nederland

Promotiedagen voor Noord Nederland in Martiniplaza Groningen.
Lees meer

Woensdag 23 novemberOnderwijsseminarOp woensdag 23 november organiseren Rabobanken uit Groningen en Noord-Drenthe een onderwijsseminar. Dit onderwijsseminar getiteld ‘School van de toekomst’ is gericht op het basis- en voortgezet onderwijs. Hét evenement voor onderwijsinstellingen en gemeenten in de regio Groningen en Drenthe! Een interessante en leerzame bijeenkomst voor iedereen die professioneel betrokken is bij het onderwijs en wil weten welke veranderingen voor de deur staan.
Activiteit voor genodigden
Woensdag 23 novemberMeet & GrowBent u ondernemer en heeft u extra kapitaal nodig voor uw groeiplannen of een overname? Benieuwd naar uw mogelijkheden bij andere financiers? Bezoek het Rabo Meet & Grow evenement. De uitgelezen kans om uw plannen onder de aandacht te brengen bij een groot aantal financiers. De Rabobank wil via dit evenement ondernemers helpen bij het realiseren van hun plannen.
Aanmelden

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld. 

Contact

Particulieren

ma - vr 8.00 – 22.00

za - zo 9.00 – 17.00

Bedrijven

ma - vr 8.00 – 22.00

za - zo 9.00 – 17.00