Rabobank Stad en Midden Groningen

Samen sterker in stad en midden Groningen

Actief in uw omgeving , samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank Stad en Midden Groningen

Activiteiten

DatumActiviteitDetails
Iedere donderdagInloopspreekuur Ondernemers10.00 tot 18.00 uur, Griffeweg 80 in Groningen
Dinsdag 1 novemberLedenbijeenkomstLeden zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Na het plenaire deel kunnen leden kiezen uit 6 verschillende workshops.
Mail ons uw vragen
Zaterdag 5 novemberKvK Startersdag

Presentaties, informatiemarkt en netwerken met andere ondernemers voor startende ondernemers.
Lees meer

Dinsdag 8 en woensdag 9 novemberPromotiedagen Noord Nederland

Promotiedagen voor Noord Nederland in Martiniplaza Groningen.
Lees meer

Zaterdag 19 novemberUitreiking Lokaal Compliment gemeente VeendamVrijwilligers worden in het zonnetje gezet tijdens de Vrijwilligerslunch in hotel Parkzicht. Organisatie Compaen, gemeente Veendam en Rabobank.
Woensdag 23 novemberOnderwijsseminarRabobanken uit Groningen en Noord-Drenthe organiseren een onderwijsseminar voor het basis- en voortgezet onderwijs met als titel: ‘School van de toekomst’. Deze activiteit is voor genodigden.
Woensdag 23 novemberMeet & GrowBent u ondernemer en heeft u extra kapitaal nodig voor uw groeiplannen of een overname? Benieuwd naar mogelijkheden bij andere financiers? Rabo Meet & Grow is de uitgelezen kans om uw plannen onder de aandacht te brengen bij een groot aantal financiers.
Aanmelden
Donderdag 24 novemberUitreiking Lokaal Compliment gemeente Hoogezand-SappemeerVrijwilligers worden in het zonnetje gezet tijdens Vrijwilligers Bedankt! in het Kielzog. Organisatie door Kwartier Zorg & Welzijn, gemeente Hoogezand-Sappemeer en Rabobank.
Donderdag 24 novemberUitreiking Groninger Ondernemingsprijs 2016Drie finalisten strijden om de Groninger Ondernemingsprijs 2016. De uitreiking vindt plaats in MartiniPlaza, Groningen.
Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld. 

Contact

Particulieren

ma - vr 8.00 – 22.00

za - zo 9.00 – 17.00

Bedrijven

ma - vr 8.00 – 22.00

za - zo 9.00 – 17.00