Jouw lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Tilburg en omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken vertegenwoordigt de ruim 33.000 leden uit onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail je tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Tilburg en omstreken. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Silk Road trakteert

Bij restaurant Silk Road in Tilburg maak je een culinaire reis door landen aan de zijderoute en geniet je van de sfeervolle ambiance. Je besluit je reis met gratis gekruide Silk Road thee of koffie (voor 2 personen). Bij Silk Road proef je ook de gastvrijheid van de familie Alizadah, die in haar restaurant vluchtelingen op eigen benen laat staan.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Prison Island

Iedereen die Prison Island bezoekt bij NondeJeu, wil nog even langer. Helaas: ‘time is up’. Voor leden van de Rabobank maken we een uitzondering. Met een ticket voor 1,5 uur speel je (met 2 personen) gratis een half uur extra deze spannende life game. Ga jij de uitdaging aan om de 30 cellen van Prison Island uit te spelen? Reserveer op www.nondejeu.com: kortingscode #rabo20/21.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Korting op voorstellingen De Nieuwe Vorst

De Nieuwe Vorst is een eigentijds theater in een prachtige historische villa in het centrum van Tilburg. Laat je verrassen en uitdagen door makers van de toekomst en gevestigde namen met experimentele en spraakmakende voorstellingen. Leden van de bank krijgen € 5,- korting op de reguliere voorstellingen (normale prijs € 17,-). Reserveer via denieuwevorst.nl en gebruik de actiecode RABO.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven