Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Vallei en Rijn. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn vertegenwoordigt de ruim 11.500 leden in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Veenendaal en Achterberg. Minimaal vier keer per jaar praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw idee, opmerking of vraag naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Vallei en Rijn. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Ook schone zonnepanelen?

Heeft u zonnepanelen op uw dak? En wilt u er ook voor zorgen dat ze lang mee gaan en hun rendement behouden? Indien u een offerte opvraagt bij Solar Cleaners Nederland  voor het reinigen van uw zonnepanelen ontvangt u 15% korting!  Vermeld bij de offerteaanvraag het woord DICHTERBIJ op www.solar-cleaners-nederland.nl

Heeft u zonnepanelen op uw dak?

https://www.solar-cleaners-nederland.nl/

Flower power op Madeira

Zomer of winter, op Madeira komt u altijd een weelderige bloemengeur tegemoet. Ontdek de natuur op dit kleurrijke eiland!
Florasol Residence***   Op 500 meter van zee en de stad Funchal, verblijft u in gerenoveerde appartementen.  Op de vierde verdieping vindt u een zwembad met zonneterras en uitzicht over de oceaan.  8-daagse vliegreis vanaf € 399,- p.p. Meer informatie of boeken? Kijk op kras.nl/LR83320

Flower power op Madeira

www.kras.nl/vakantie

Met korting dineren bij Grebbelounge

Speciaal voor alle leden van de Rabobank: Grebbelinie paspoort met een fikse korting! Met dit paspoort kunt u de Grebbelinie-expositie kosteloos bezoeken, wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten op en rond het fort en krijgt u 10% korting in zowel het winkeltje als in Restaurant Grebbelounge. Normale prijs: €15. Prijs voor Rabobank leden €10. Het paspoort is verkrijgbaar bij bezoekerscentrum De Grebbelinie.  

Daarnaast biedt restaurant Grebbelounge, op vertoon van uw Rabobank-bankpas, een 3-gangen lounge diner aan. U kunt uw gerechten zelf kiezen. (waarvan één koud, één warm en één zoet gerecht) voor maar € 17,50! De actie is geldig tot en met 30 april 2018.

Met korting dineren bij Grebbelounge

www.grebbeliniebezoekerscentrum.nl/restaurant-grebbelounge

Edesche Concertzaal: 15% korting op concert naar keuze

In theaterseizoen 2017-2018 kunt u met 15% korting naar een concert naar keuze. In de Edesche Concertzaal kunt u genieten van prachtig geluid. Gebruik de kortingscode RABOBANK.

Bestel kaarten via Edescheconcertzaal.nl

Met Korting naar een concert in de Edesche Concertzaal

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven