Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Vallei en Rijn. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn vertegenwoordigt de ruim 11.500 leden in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Veenendaal en Achterberg. Minimaal vier keer per jaar praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw idee, opmerking of vraag naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Vallei en Rijn. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Zuivelhoeve Ede - Genieten van lokale lekkernijen

Een Remekerkaas vers van het mes, heerlijke olijven of een ambachtelijke metworst. Bij de Zuivelhoeve vind je de lekkerste lokale producten. Op vertoon van de eerste Rabo &Co van 2020 ontvang je een bakje gekruide pinda's bij aankoop van minimaal 500 gram Boerenkaas of kruidenkaas. 

Kookworkshop Smaakpark Ede - 10% korting

Het Smaakpark Ede biedt verschillende soorten kookworkshops en masterclasses aan. Thema's waarmee je kunt werken zijn bijvoorbeeld: fermenteren, zuurdesembrood, lokaal koken of gezonde frisdrank. Je kunt ook samen een 5-gangendiner koken. Leden van Rabobank Vallei en Rijn krijgen 10% korting op een workshop naar keuze. Aanmelden kan via smaakpark.nl. Gebruik bij de betaling de code rabobank2020.

Boek hier

Stadsbrouwerij Wageningen - 2 proefplankjes bier

Leden van Rabobank Vallei en Rijn profiteren van een korting op 2 proefplankjes bier met worst/kaas. Op vertoon van de Rabo &Co betalen zij niet €20,40 maar slechts €14,95. (Deze aanbieding is niet geldig op vrijdag en zaterdag tussen 18.00 en 21.00 uur)

Edesche Concertzaal

In de Edesche Concertzaal is elk concert ongehoord genieten. In de zaal staat onder andere de unieke Bösendorfer concertvleugel. Als lid van Rabobank Vallei en Rijn krijg je 15% korting bij een concert naar keuze. Ga naar edescheconcertzaal.nl en vul bij uw bestelling de kortingscode in: RABOBANK. Deze aanbieding geldt voor het seizoen 2019-2020. Veel luisterplezier gewenst!

Edesche Concertzaal

Bekijk het aanbod

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven