Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Vallei en Rijn. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn vertegenwoordigt de ruim 11.500 leden in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Veenendaal en Achterberg. Minimaal vier keer per jaar praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw idee, opmerking of vraag naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Vallei en Rijn. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

20% Korting op de entree van Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Kom in de maand november genieten van de prachtige herfstkleuren en -geuren in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Lekker fietsen of wandelen door het Park en even de stress van alledag vergeten. Van 1 tot en met 30 november ontvang je, tegen inlevering van de bon in de Dichterbij, 20% korting (max 4 personen). Kijk voor de actuele openingstijden en de activiteitenagenda op de site.

Park Hoge Veluwe

Kijk voor de actuele openingstijden en de activiteitenagenda op de site.

10% korting op een cursus bij Cultura in Ede

Leren schilderen, salsa-dansen of boetseren? Misschien altijd al willen doen... Dan is dit je kans bij Cultura in Ede. Als Rabobanklid krijg je 10% korting op de cursusgelden in het seizoen '18/'19. De aanbieding geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. Ga naar www.cultura-ede.nl/cursussen en vermeld op het inschrijfformulier bij 'Overige gegevens: vraag/opmerking' de kortingscode: RABO2018.

Beeldhouwen

Bekijk hier het aanbod

Korting op 10 keer medische fitness

Voor de leden van de Rabobank biedt Fysiotherapie Veenendaal Centrum €10 korting op de eerste 10-rittenkaart medische fitness. Leden betalen geen €70, maar €60. Wil je hiervan gebruikmaken? Knip de aanbieding uit de Dichterbij en neem deze mee naar je eerste bezoek. De actie is geldig van 1 oktober tot en met 31 december.

Fysio

Een muntje gratis bij wildfestival Störrig

Wildfestival Störrig vindt plaats op 27 en 28 oktober op de oude stormbaan bij de Mauritzkazerne in Ede. Speciaal voor onze leden heeft de organisatie een leuke aanbieding. Koop 4 muntjes en krijg één muntje gratis bij inlevering van de bon uit jouw Dichterbij en neem deze mee naar het festival. De actie geldt alleen op zaterdag 27 oktober 2018.

Meer informatie over Störrig

Edesche Concertzaal: 15% korting op concert naar keuze

In theaterseizoen 2018-2019 kunt u met 15% korting naar een concert naar keuze. In de Edesche Concertzaal kunt u genieten van prachtig geluid. Gebruik de kortingscode RABOBANK.

Bestel kaarten via Edescheconcertzaal.nl

Met Korting naar een concert in de Edesche Concertzaal

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven